020 77 802 75
06 83 202 115
Gratis zelfliefde boost van 20 minuten

Ik wil je graag verder helpen om los te komen van een verslavende relatie, die meer pijn dan geluk geeft. Waarschijnlijk kun je hierbij wel wat hulp gebruiken. Als je het in je eentje had kunnen oplossen dan had je dat waarschijnlijk al lang gedaan.

Gratis sessieBoek nu een gratis sessie van 20 minuten (via Skype). Iedere week selecteer ik 3 aanmeldingen om deze zelfliefde boost mee in te plannen.

Vul het formulier hiernaast in zodat ik van tevoren weet waar jouw pijnpunten liggen. Door een goede voorbereiding van mijn kant blijkt in de praktijk dat er in 20 minuten zeer grote stappen gemaakt kunnen worden. Ik deel minstens 2 gouden tips met je die je gegarandeerd kunnen helpen om los te komen van afhankelijkelijkheid zodat ook jij  uiteindelijk op alle vlakken van je leven de beste versie van jezelf mag worden!

Gratis één-op-één resultaatsessie van 20 minuten via Skype van onbetaalbare waarde.

Ik deel in deze gratis sessie minimaal 2 gouden tips die je helpen om los te komen uit de situatie waarin je je nu bevindt zodat je weer vol vreugde een vrij leven tegemoet kunt treden! Gegarandeerd!