020 77 802 75
06 83 202 115
Groepstraject relatieverslaving en codependentie


Counselling Center Changes organiseert groepstrajecten voor mensen die last hebben van relatieverslaving en  codependentie.

Deze problematiek bestaat onder andere uit verlatingsangst, bindingsangst, moeite met een gezond gevoel van eigenwaarde, moeite met het stellen van gezonde grenzen stellen, moeite met voelen, moeite met het opkomen voor je wensen en behoeften, controle, rancune en wrok en moeite met gezonde intimiteit.

Tijdens dit groepstraject kun je in een veilige setting ervaringen delen en wordt ieders verdedigingsmechanisme blootgelegd. Hierdoor kun je contact maken met de gevoelens onderliggend aan je problematiek. Het daadwerkelijk doorvoelen van je onderliggende pijn zorgt voor heling en transformatie en daardoor meer vreugde en liefde in je leven. Daarnaast is er ruimte voor psycho-educatie waarin er dieper wordt ingegaan op de thema’s die horen bij relatieverslaving en codependentie.

We vragen een commitment van 6 keer zodat we met elkaar een proces aangaan. De groepen worden geleid door Claudia Krumme en Veerle Labrujere.

Op zaterdag  16 december organiseren we op de bewustzijnschool van Amsterdam een 3 uur durende workshop waarin je over dit groepstraject  geïnformeerd kunt worden. Kosten zijn 25 euro. Meld je nu meteen aan!

Het nieuwe traject zal eind januari starten op de zaterdagochtend  van 10:00 tot 13:00. Sommige deelnemers volgen het online programma “Doorbreek je relatieverslaving en codependentie” maar dit is geen voorwaarde voor deelname aan de groepssessie. Wel wordt verwacht dat je enige kennis hebt van de materie. Heb je behoefte aan een groep maar twijfel je of je voor deze groep in aanmerking komt neem dan even contact op.

Vooraf aan je deelname vindt er een vrijblijvende kennismaking plaats met de begeleider van de betreffende groep. Het is aan te raden om minimaal een paar sessies individuele therapie gehad te hebben voordat je meedoet aan de groepstraject relatieverslaving-co-dependentie. Wij bieden in dit traject dan ook 2 individuele sessies van 1,5 zodat je ook leert hoe je zelfstandig de diepte in kan. Dit is nodig om het proces dat je straks zonder ons gaat voortzetten te laten slagen.

Heb jij behoefte om samen met anderen te werken aan het doorbreken van jouw relatieverslaving en codependentie patronen? Vind je het fijn om anderen te ondersteunen bij hun proces omdat ook jij veel te bieden heb? Geef je nu dan vast op voor de workshop op 16 december.