020 77 802 75
06 83 202 115
Video: 10 Tips: Hoe ga je om met iemand die lijdt aan verslaving

Bedankt voor je inschrijving! Je bent vast niet voor niets op deze pagina beland. Waarschijnlijk heb jij net als ik te maken met een verslaafde in je leven, die voor spanning en onrust zorgt in je leven. Ik hoop dat mijn kennis en ervaring een bijdrage kunnen leveren aan jouw manier van omgaan met de verslaafde.

De verslaving van een ander legt hoe dan ook druk op jouw functioneren. Indien er kinderen in het spel zijn zullen zij ook zeer zeker zowel bewust als onbewust lijden onder deze situatie. Dit heeft vaak een enorme invloed op hoe je je voelt. Het maakt daarbij niet uit om welke verslaving het gaat en/of het je partner, vader, moeder, zoon, dochter of vriend of vriendin is die lijdt aan een verslaving.

Het is voor iedere naaste een pijnlijk proces waarmee je moet leren omgaan!

Daarom zet ik in deze videoserie 10 praktische tips voor je op een rijtje. Tips die rechtstreeks uit de dagelijkse praktijk komen en zó praktisch zijn, dat ze morgen al het verschil kunnen maken.

Laat hieronder je naam en je email-adres achter en we sturen je meteen daarna naar de pagina met de eerste video.

Mocht je na de videoserie nog vragen hebben of je wilt jouw ervaring met mij delen doe dit dan gerust. Ik hoor graag van je of deze tips iets voor jou kunnen betekenen in jouw leven of dat je misschien toch behoefte hebt aan meer zorg op maat.

Realiseer je dat je niet alleen bent en dat ook niet hoeft te zijn.Er zijn duizenden volwassene en kinderen in Nederland die dagelijks lijden onder de verslaving van een ander.

Liefs,

Claudia