Voorjaarsvakantie 2018 en 2019 op Tenerife

Ouder en kind retraite op Tenerife

Kom helemaal tot rust en in verbinding met je kind en het kind in jezelf? Heerlijk alleen, of samen genieten van deze prachtige retraite in een luxe resort met zwembad, jacuzzi, de yoga/ademruimte in de open lucht en het strand op loopafstand!

Een retraite waar je zowel “hard” kunt werken aan jezelf als de tijd mag nemen om alles los te laten en helemaal in de overgave kan gaan van onbezorgd genieten van al deze luxe en heerlijkheid van dit paradijs op aarde!

Elke dag yoga, meditatie, filosofie van de yoga, ontspannen, spelen, genieten en heerlijk eten. Met verdiepingstechnieken uit alle hoeken en elke middag een bewust verbonden ademsessie met één van de meest effectieve zelfhelende ademtechniek van dit moment.

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een hemelse omgeving met palmbomen om je heen, het zwembad aan je voeten, de zeelucht in je longen en in de verte geluiden van dolfijnen kom je helemaal in verbinding met jezelf en je (innerlijke) kind.

In de ochtend, tijdens de yoga en in de middag tijdens de ademsessie is er een prachtig kinderprogramma met zingen, dansen, kinder-yoga, spel en knutselen en nog vele andere verassings activiteiten waarbij plezier maken natuurlijk voorop staat

Op woensdagochtend gaan we met z’n allen yoga doen, dan komen de kinderen na de yogafilosofie binnen en gaan we lekker bewegen en daarna ontspannen in het zwembad en op vrijdagmiddag gaan we samen ademen met de kinderen en begeleid je je eigen kind in zijn/haar ademsessie.

Dagindeling:
07:30-08:30: Ontbijt
09:00-12:30: Meditatie, Yoga filosofie, asana’s, ontspanning
12:30-13:30: Lunch
13:30-16:00: Vrij genieten van al het moois dat de omgeving biedt.
16:00-19:00: Familie opstellingen, innerlijk kind werk, codependentie spel en een ademsessie Transformational Breath®
19:00: Diner

Wanneer:
Van 25 februari tot 3 maart. We ontvangen op zondag om ± 19:00 uur met een soepje, kennismaking en uitleg over het programma. Het programma begint op maandag en duurt tot zaterdagochtend. Na het ontbijt nemen we afscheid.

Waar:
2018: Jardin Mariposa
2019: Mandala de masca op Tenerife
We zijn gezegend met het zes hectare berg terrein gelegen in de mooie vallei van Masca (Teno natuurpark), slechts 45 minuten van de belangrijkste luchthaven van Tenerife. Masca is het best bekend voor haar natuurlijke schoonheid, onbelemmerd uitzicht en authenticiteit. Een inspirerende locatie voor een retraite met alle voorzieningen en diensten ter plaatse.

Kosten: 

Volwassene € 1150,-
Kinderen € 549,-

Maaltijden:
Standaard serveren wij 3 keer per dag een vegetarisch menu  aangevuld met gezonde tussendoortjes + *aqua fresca’s, theetjes etc. – zoveel mogelijk uit eigen tuin of van boertjes van het eiland. Zij kunnen je voorzien van al je specifieke dieetwensen. Geef je wensen aan ons door bij aanmelding.

Ervaringen van deelnemers

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Trainers:
Ademwerk: Claudia, Marian en Wilna
Yoga: Wilna
Familieopstellingen:Marian
Innerlijk kind werk: Claudia

Informatie en opgave:
Claudia Krumme: 0031-683202115

Prijzen:
Volwassenen: € 1.300,-, Kinderen € 649,-