Kan ik je helpen met een gratis 20-minuten consult?

Zie het als een "Boost van Zelfliefde"

Ik wil je graag helpen om los te komen van een relatie die meer pijn dan geluk geeft. Waarschijnlijk kun je hierbij wel wat hulp gebruiken. Want als je het in je eentje had gekund, dan had je dat waarschijnlijk al lang gedaan…

Zit je vast en opgesloten in een ongelukkige relatie? Heb je geen idee hoe je er uit kunt komen? Schrijf je dan in voor één van de 3 gratis 20 minuten Skype-consults die ik elke week geef. Beschouw het maar als een “Boost van Zelfliefde” maar maak niet de vergissing te denken dat het weinig waarde heeft omdat het gratis is…

Door het formulier hieronder in te vullen, weet ik vantevoren waar jouw pijnpunten liggen. Door een goede voorbereiding van mijn kant blijkt in de praktijk dat we in 20 minuten enorme stappen kunnen zetten. Ik weet bijna zeker dat ik een paar prima tips met je kan delen die je gegarandeerd kunnen helpen om los te komen van afhankelijkheid zodat ook jij uiteindelijk op alle vlakken van je leven de beste versie van jezelf mag worden!

Kortom: niet aarzelen, gewoon invullen en opsturen. Wie weet spreken we elkaar volgende week via Skype!