Kan ik je helpen met een gratis 20-minuten sparring sessie?

Zie het als jouw eerste stap naar Zelfliefde

Ik wil je graag ondersteunen om los te komen van relaties die meer pijn dan geluk geven. Waarschijnlijk kun je hierbij wel wat hulp gebruiken. Want als je het in je eentje had gekund, dan had je dat waarschijnlijk al lang gedaan…

Zit je vast en opgesloten in een ongelukkige relatie? Heb je geen idee hoe je eruit kunt komen? Of trek je steeds weer opnieuw een emotioneel niet beschikbare partner aan? Schrijf je dan in voor één van de 3 gratis 20 minuten sparring sessies die ik en mijn collega Fiona elke week geven. Beschouw het maar als een stap naar onvoorwaardelijke zelfliefde maar maak niet de vergissing te denken dat het weinig waarde heeft omdat het gratis is..Door het formulier hieronder in te vullen, weten we van tevoren waar jouw pijnpunten liggen. Door een goede voorbereiding van onze kant blijkt in de praktijk dat we in 20 minuten helder krijgen wat je probleem is en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen. Ik weet zeker dat wij je verder kunnen helpen om los te komen van (over)afhankelijkheid zodat ook jij uiteindelijk op alle vlakken van je leven de beste versie van jezelf mag zijn! 

Kortom: niet aarzelen, gewoon invullen en opsturen. Wie weet spreek je mij, Fiona of Natasja volgende week via Skype of via de telefoon.

X