Zelfstandig en succesvol. Maar ongelukkig in de liefde?

CCC-online-offline-traject

Als geen ander heb ik herstel van destructieve relaties in al mijn cellen doorleefd! Ik was succesvol op alle vlakken van mijn leven behalve in de liefde. Vrienden en collega’s vroegen zich af hoe het mogelijk was dat zo'n leuke vrouw als ik toch iedere keer weer een “foute man" in mijn leven toe liet. En zij niet alleen. Ik ook...

Dat gevoel ken je? Dan komt dit je
waarschijnlijk ook bekend voor...

Inmiddels weet ik: er is een uitweg. Een oplossing met blijvend resultaat!

Claudia Krumme

Ik heb het herstel van verschillende verslavingen (waaronder relatieverslaving en codependentie) aan den lijve doorleefd. Ik weet als geen ander door welke processen je heen moet en hoe je daar het beste bij ondersteund kan worden om daadwerkelijk te herstellen. Ik heb tientallen therapieën gevolgd. Sommige werkten, sommige niet. In de loop der jaren bundelde ik de meest effectieve aanpak tot één krachtige therapie waarvan ik uit eigen ervaring weet dat die werkt.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen zien herstellen van deze problematiek nadat zij mijn hulp aanvaarden in de vorm van workshops, individuele trajecten, groepstrajecten, seminars, retraites en sinds een jaar via een online training.

Omdat ik nog meer mensen wilde bereiken heb ik besloten mijn kennis te digitaliseren. Zo ontstond de online training “Doorbreek je relatieverslaving en codependentie”. Daarmee werk je wanneer je maar wilt, waar je ook bent en in alle rust en privacy aan een gezondere relatie met jezelf en daardoor ook met de ander.

Naar een psycholoog die je voor de zoveelste keer verteld dat je bij die man weg moet?

Kom op zeg! Dat wist jezelf ook al...

De online training bied je een proces aan waarbij jij je onderliggende hechtingsproblematiek gaat helen zodat je zelf tot het besluit komt om je destructieve, energie zuigende relatie te beëindigen. Door de innerlijke veranderingen die je doormaakt kun je je verbinden met iemand die echt goed voor je is.

Misschien zit je op dit moment niet in een relatie maar kijk je terug op een leven waarin je veel ongezonde relaties had. Ook dan nodig ik je van harte uit om jezelf deze cursus cadeau te doen zodat ook jij liefde voor jezelf kunt ontwikkelen en vanuit de nieuwe jij een leuke, gezellige, gezonde man op je pad zal aantrekken.

Dit is waarmee we je helpen aan een gezonde relatie

Niemand voelt, denkt of leert op dezelfde manier

Daarom is de online training er in 3 varianten

BASISTRAJECT

Ben jij iemand die goed in staat is zelfstandig door emotionele processen heen te werken of heb jij een therapeut waar je tevreden over bent? Dan ben je waarschijnlijk prima in staat deze online training zelfstandig door te werken. 

Dat je het voor een belangrijk deel op eigen kracht doet, betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. 

Want ook als je voor deze betaalbare variant kiest, heb je levenslang toegang tot de besloten online Support Groep en ben je welkom bij alle online workshops, Masterclasses en webinars. 

Mocht je tijdens dit traject besluiten toch behoefte te hebben aan 1 op 1 sessies kun je die altijd nog apart bijboeken.

HALFJAARTRAJECT

24 online lessen waaraan je op je eigen tempo kan werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je relatieverslaving voor eens en voor altijd te doorbreken.

Levenslange toegang tot de geheime besloten online groep waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Een absolute meerwaarde in ieders proces. 

Ongelimiteerd aantal gratis vraag en antwoord webinars en masterclasses met steeds weer andere gespecialiseerde Experts die een bijdrage leveren aan herstel en heling.

4 groepsdagen waar we samen alle stappen doorlopen die nodig zijn om ongezonde relaties los te laten. 

5 uur uur individuele therapie in te vullen naar behoefte variërend van 10 minuten gesprekken tot diepgaande 1,5 uur sessies.

5 sessies Transformational Breath

JAARTRAJECT

8 groepsdagen waar we samen alle stappen doorlopen die nodig zijn om niet alleen ongezonde relaties los te laten maar ook gezonde relaties aan te trekken en te behouden indien gewenst:)

9 uur uur individuele therapie in te vullen naar behoefte variërend van 10 minuten gesprekken tot diepgaande 1,5 uur sessies.

5 sessies Transformational Breath

24 online lessen waaraan je op je eigen tempo kan werken en alle informatie en gereedschappen krijgt die je nodig hebt om je aangeleerde codependentie patronen en relatieverslaving met de daarbij behorende verlatingsangst en bindingsangst voor eens en voor altijd te doorbreken.

Optioneel: Een transformatieweek in een luxe villa op Tenerife of op Ibiza waarbij je helemaal tot rust komt. Je komt opnieuw in verbinding met jezelf en leert hoe je een liefdevolle relatie kunt opbouwen met het gewonde kind in jou waardoor je destructieve relaties geen ruimte meer zal geven.

Welke variant je ook kiest, samen doorbreken we de status quo

Iedere week ontvang je een nieuwe les-module in je inbox. 24 weken lang. De lessen bestaan uit video’s, audio’s, e-books en downloadbare (schrijf)opdrachten. Zo blijft de inhoud overzichtelijk en kom je stap voor stap voortuit. Aan jou de keus of je één week, twee weken of langer over een les-module wilt doen. Langzamer mag, sneller niet. Want het is belangrijk dat je de tijd neemt om de geleerde stof toe te passen in je leven en te verankeren in je bewustzijn. En daarna? Daarna en hoogstwaarschijnlijk al tijdens het traject mag je al het geleerde gaan toepassen vanuit een basis van zelfliefde waar jij en niemand anders op nummer één staat.

De thema's die we o.a. behandelen..

Kenmerken en symptomen van relatieverslaving

Relatie/liefdesverslaving/
codepentie/co-verslaving

De 9 typen relatie-liefdesverslaafden

Verlatingsangst

Bindingsangst

Ontwikkelen van een volwassen autonoom zelf

De functie van verslaving

Overlevingsstrategieën

Voor en nadelen

Het ware zelf

Geweld in relaties

Waarom is het zo moeilijk om te stoppen met een verslavende relatie

Hoofd versus hart

Hechtingstijlen

Parentificatie

Vechten, vluchten, bevriezen

Stockholmsyndroom

10 tekenen van trauma binding

Herstel van traumabinding

Misbruik

Trauma

De emotionele cyclus van relatieverslaving

De emotionele cyclus van de vermijdingsverslaafde

Wat is codepentie?

Onthouding

Fysiek

Emotioneel

Mentaal

Spiritueel

Schuld en schaamtegevoelens

Innerlijke criticus

Het volwassen autonome zelf

Verslavingsboom

Crossaddictions

Hoge bodem/lage bodem
verslaafde

Delenwerk

Voice dialoque

De fasen van het herstelproces

15 fasen van herstel van relatieverslaving en codepentie

10 stappen

Ontwikkelen van een innerlijke vader

Ontwikkelen van een innerlijke moeder

Binding versus verbinding

Het ontwikkelen van emotioneel bewustzijn

Mindfulness

Verslavingen

Psychische en lichamelijke ziekten

Interviews

Podcasts

Van jezelf leren houden

Wrok doorvoelen en loslaten

Vergeving naar jezelf

Vergeving naar de ander

Je innerlijk kind leren kennen

Zorgen voor je innerlijk kind

Je innerlijk kind helen

Omarmen van je innerlijk kind

Gehoor geven aan je wensen en behoeften

Jezelf leren uitspreken

Feedback geven/ontvangen

Balans tussen geven en ontvangen

Downloads

Opdrachten

Video’s

Beschadigde spiritualiteit herstellen

Perfectionisme doorbreken

Meer dan 25 meditaties/visualisaties om meer zelfliefde te ontwikkelen

Herstel en heling

Checklists

Masterclass Narcistisch misbruik

Masterclass codependentie op de werkvloer

Masterclass innerlijk kindwerk

Masterclass vind je eindman

Test codependentie

Test relatieverslaving

Verschillende methoden naar herstel

Zelfhulpgroepen

EMDR

Cognitieve therapie

Byron Katy

Transformational Breath

Terugvalpreventie plan

Je staat er nooit alleen voor. Nooit!

De online supportgroep is er 24/7

Als je deelneemt aan de online training, krijg je (levenslang) toegang tot een online supportgroep. Daar tref je op elk moment van de dag vrouwen en een enkele man die net als jij bezig zijn met het doorbreken van hun destructieve relatiepatronen. 

Deze supportgroep inspireert, ondersteunt en motiveert. Het is de vriendin die er altijd is en waartegen je alles kunt en mag vertellen zonder dat ze oordeelt.

Je kunt hier je voortgang delen, vragen stellen en van elkaar leren. Het is naast de online training een absolute meerwaarde bij het doorbreken van je relatiepatronen op weg naar een liefdevol leven vol rust, vreugde en liefde.

Bovendien heb je 'levenslang' toegang tot inspirerende webinars en masterclasses!

Webinars

Er zijn iedere 6 weken vraag en antwoord webinars. Daar ben je van harte welkom. Ik daag je uit en inspireer je om de volgende stap te zetten. Als je vragen hebt naar aanleiding van een lesmodule, of een dilemma uit je leven dan kun je die hier stellen en behandel ik je vragen tijdens dit webinar wat je thuis kunt volgen of wanneer je er live niet bij kunt zijn altijd weer kunt terugkijken om dat het in de leeromgeving blijft staan.

Masterclasses

Tijdens de masterclasses word je geïnspireerd door ervaringsdeskundige therapeuten die hun relatieverslaving en codependentie verleden achter de rug hebben en gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied. Je kunt hen alle vragen stellen die je hebt. Zo gebruik je hun om weer een stap te zetten. Relatieverslaving en codependentie kan zich op verschillende manieren manifesteren. Ik zeg dan ook altijd focus je op de overeenkomsten en laat de rest liggen. Dit betekent dat niet alle Masterclasses voor jou van toepassing zullen zijn en dat is helemaal ok.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan:
Masterclass Narcistisch misbruik

Masterclass innerlijk kind werk

Masterclass codependentie op de werkvloer

Masterclass liefdesverdriet

Basistraject

Hulp die werkt
1.050 of 6 maandelijkse termijnen van 180 euro
 • Je kunt elk moment starten
 • 24 lessen
 • Je werkt in je eigen tempo
 • Video, audio en e-boeken
 • Besloten online support groep*
 • Q&A webinars en masterclasses*
 • Live groepsdag halverwege

Halfjaartraject

Incl 1-op-1 therapie en groepstherapie met mogelijkheden tot vergoeding
3175 of 6 maandelijkse termijnen van 540
 • Je kunt elk moment starten
 • 24 lessen
 • Je werkt in je eigen tempo
 • Video, audio en e-boeken
 • Besloten online support groep*
 • Q&A webinars en masterclasses*
 • 4 groepsdagen van 7 uur therapie
 • 5 uur individuele therapie
 • Transformational Breath ademsessies
Beste deal

Jaartraject VIP

inclusief mogelijkheid vergoeding individuele sessies, of traject betaald door de werkgever
4745 of 12 maandelijkse termijnen van 400
 • Je kunt elk moment starten
 • 24 lessen
 • Je werkt in je eigen tempo
 • Video, audio en e-boeken
 • Besloten online support groep*
 • Q&A webinars en masterclasses*
 • Een transformatieweek in een luxe resort
 • Transformational Breath ademsessies
 • 5 x ademen in een groepje
 • 9 uur individuele therapie
 • 8 groepsdagen van 7 uur therapie

Relaties doen geen pijn maar brengen de pijn in je naar boven die al in je zit.

Mijn hele leven ben ik een gever geweest. Nu was/werd het tijd dat ik mezelf iets gunde en dat is de online training bij Claudia te volgen. Ik ben een aantal maanden verder maar is de beste investering ever.

Groetjes, Elly Smit

Claudia voor jou een heel groot compliment voor de opbouw en inhoud van de online training. Ben inmiddels bij week 8 en maak er elke week ruim tijd voor vrij om er mee aan de slag te gaan.

Schrijf heel veel met mijn innerlijk kind, voel me daar prettig bij en het helpt om onrust van me af te schrijven.

Het resultaat na 7 weken training is dat ik me veel sterker voel en veel dichter bij mezelf kom. 6 van de 7 dagen voel ik me goed en sterk en soms een dagje wat minder maar totaal niet meer te vergelijken met 7 weken geleden. De controledrang is veel minder geworden, en al vind ik het soms lastig, ik geef er niet meer aan toe.

Heb mezelf een “pieker kwartiertje” per dag gegeven om nog na te mogen denken over mijn ex. Wat 7 weken geleden de hele dag in mijn hoofd zat heb ik nu teruggebracht naar een kwartier en sommige dagen wat langer.

Ben soms wel bang voor een terugval maar laat het allemaal maar gebeuren. Geniet nu vooral van het “vrije gevoel” en weet dat het allemaal goed gaat komen.

Nogmaals bedankt!

Hilde

“Tijdens een moeizame relatie kreeg ik van een vriendin een artikel toegestuurd (over Claudia) wat ging over relatieverslaving en codependentie. Toen ik het las begreep ik dat dit over mij ging. Ik was geschokt…

Claudia maakte op mij een prettige indruk. Door het delen van haar ervaringsdeskundigheid voelde ik mij meteen op mijn gemak en werd ik in deze sfeer van vertrouwen uitgenodigd eerlijk naar mezelf te kijken. De herkenning en erkenning van mijn patronen maakten dat ik me gezien voelde en niet alleen stond. De onderliggende redenen van mijn moeizame relaties werden steeds meer duidelijk en mijn relatie veranderde enorm. Doordat ik veranderde, veranderde mijn partner mee.

Uiteindelijk is hij ook in therapie gegaan om aan zijn individuele thema’s te werken. Ongeveer een half jaar later zijn we samen in relatietherapie gegaan. Claudia zegt dat wij één van de uitzonderingen zijn. Desalniettemin zijn wij heel blij met deze nieuwe vorm van spiritueel partnerschap “.

Liefs, Monique uit Den Haag

Waarschijnlijk draait je innerlijke criticus nu op volle toeren

Allemaal excuses die onderdeel zijn van de problematiek. Ieder veranderingsproces zorgt voor weerstand. Dat wat je kent (hoe pijnlijk het ook is,) is jouw comfort zone. Deze comfort zone heeft een functie, namelijk geen contact maken met de werkelijkheid. Wil je dit mechanisme doorbreken, ga dan tegen deze saboterende gedachten in en maak een tegenovergestelde actie. Zet die stap die jou op de lange termijn een gelukkig, vrij mens zal maken. Doe dat vandaag nog. Je zult jezelf er de rest van je leven dankbaar voor zijn.

“Toen ik Claudia Krumme vond zat in een manipulatieve relatie met een narcist waar ik op eigen kracht niet uit kwam. Claudia begreep wat ik doormaakte. Zonder te oordelen luisterde ze mijn verhaal aan. Al snel kreeg ik door dat ik echt leed aan relatieverslaving en codependentie. Tijdens het traject heb ik veel onverwerkt verdriet kunnen uiten.Ik kreeg veel inzichten, werd steeds krachtiger en vond mezelf steeds meer waard.

Nu, 6 jaar later heb ik een (nieuwe) gezonde, gelijkwaardige relatie. Ik stel gezonde grenzen en zal deze nooit meer verbreken. Mijn verleden heb ik een plek kunnen geven. Dat was toen. Ik leef nu gelukkig! Mijn dank is enorm want leven zonder een relatieverslaving is zoveel fijner”.

Merel uit Haarlem

Bovendien krijg je als je inschrijft voor de online training de volgende bonussen:

Gratis introductieworkshop ‘Transformational Breath®’, één van de krachtigste zelfhelingsmethoden van dit moment.

Het handboek van leed naar liefde. Dit boek is voor iedereen die meer pijn dan vreugde ervaart in (liefdes)relaties.

"Nothing changes when nothing changes"

Begin vandaag nog aan een gelukkiger leven zonder obsessies

Je hebt je toekomst zelf in de hand. Ik kan je helpen (en ik wil je helpen) maar je moet zelf de eerste stap zetten. Als je je nu inschrijft, heb je over een paar minuten de eerste les-module in huis!

Welke variant van de online training je ook kiest, Basis, Plus of VIP, je krijgt 24 weken lang een nieuwe les-modules toegestuurd. Die bestaan uit audio- en video-bestanden, maar ook uit ebooks en (schrijf)opdrachten. Je hebt “je hele leven lang” toegang tot alle Q&A webinars en de inspirerende Masterclasses. Daarnaast kun je 24/7 terecht bij de geheime online Support groep.Dit is dus niet de besloten groep maar een extra groep waarin ik zelf dagelijks aanwezig ben om al jouw vragen te beantwoorden. Daar tref je vrouwen en soms een enkele man die worstelt met dezelfde vragen en uitdagingen als jij. Hier worden vriendschappen voor het leven gesloten.

Basistraject

Je werkt zelfstandig en in je eigen tempo, aan een gelukkiger leven zonder obsessies al sta je er natuurlijk nooit alleen voor. Je betaalt €1050 of 6 overzichtelijke termijnen van €180.

Halfjaartraject

De online training, vier groepsdagen van 7 uur en 5 uur een-op-een therapie. Zo werk je aan een gelukkiger leven zonder obsessies. Je betaalt €3.175 of 6 overzichtelijke termijnen van €540

Jaartraject

De online training, 8 live groepsdage, 9 uur individuele sessies, 5 ademsessies en feedback op al je reflectieverslagen. Zo werk je intensief aan een gelukkig, liefdevol en vreugdevol leven zonder obsessies. Je betaalt €4.745 of 12 overzichtelijke termijnen van €400

Let op: je bestelt een combinatietraject of een onlineprogramma

Graag je aandacht voor het volgende: Na betaling van de bestelling, kun je de onlinetraining meteen op een computer of daarvoor geschikte tablet raadplegen. Door op “Betalen” te klikken zie je af van je herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt een onlinetraining dus NIET annuleren. Weet je zeker dat je een bestelling wilt plaatsen? Op overige onderdelen, individuele sessies en groepstherapie blijft de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Bij gebruik van het herroepingsrecht worden de kosten naar rato van gebruik verrekend. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, stuur dan een email naar info@counsellingcenterchanges.nl. Wij betalen binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terug.

X