PGB begeleiding
Claudia Krumme

Claudia Krumme

PGB budget om begeleiding te bekostigen2

Misschien lees je mijn artikelen over verschillende vormen van afhankelijkheid iedere week aandachtig door. Misschien heb je de website al een aantal keer bezocht, de video’s bekeken, het webinar maar wederom bevind je je op een kruispunt dat je maar al te bekend voorkomt en dat voelt alles behalve prettig…Je vraagt jezelf af hoe je op dit punt terecht bent gekomen maar bovenal hoe je er weer uit komt. Je zou hierbij graag hulp willen maar je weet niet hoe je het moet betalen. Velen van jullie weten dit misschien nog niet, maar CCC  biedt naast vergoeding uit de aanvullende verzekering sinds enige tijd ook begeleiding aan die vanuit de WMO kan worden bekostigd, namelijk het PGB! Dit budget stelt jou in staat om  begeleiding in te kopen bij Counselling center changes.

Wie komt hiervoor in aanmerking?

Iedereen die een diagnose heeft als; depressie, angststoornis, verslaving, ontwikkelingsstoornis, ADHD of persoonlijkheidsproblematiek kan in aanmerking komen voor een begeleidingstraject. Heb je geen diagnose maar vermoed je dat er in jouw leven sprake is van één van de boven genoemde diagnosen? Ook dan maak je grote kans op een budget voor begeleiding.

Veel diensten die CCC aanbiedt kunnen onderdelen zijn van jouw begeleidingstraject. Echter zal de vorm en de invulling afhankelijk zijn van jouw hulpvraag en problematiek. Samen met jou zullen wij een begeleidingsplan opstellen met als doel je zelfredzaamheid te vergroten. Hierbij komen indien nodig al je levensgebieden aan bod.

Wil je meer informatie over hoe je een PGB aanvraagt en wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan contact met mij op zodat we jouw verdere mogelijkheden te onderzoeken. Dit telefonisch gesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Afkortingen: 

WMO: Wet maatschappelijke ondersteuning.

PGB: persoonsgebonden budget

Wil je informatie inwinnen over het PGB bij lees dan op zorgwijzer.nl meer

Liefs,

Claudia Krumme

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...