Je leeft zoals je ademt en je ademt zoals je leeft!
Geen partner, suiker, drank of drugs doen wat een beetje zuurstof doet
“Get high on your own supply”
"1 sessie TB staat gelijk aan 2 jaar psychotherapie"
transformational breath

Verlang jij naar meer vreugde en liefde in je leven?

Ben jij iemand die zich graag bezig houdt met bewustwording, innerlijke groei en spiritualiteit. Heb je veel reguliere therapie gehad maar ben je het eindeloze praten zat? Voel je dat je klaar bent om de confrontatie met jezelf op een diepere laag aan te gaan? Wil je die verbinding met je zelf, die onvoorwaardelijk zelfliefde waar men het over heeft nu zelf eens ervaren?

Heb jij behoeft aan:

 • Innerlijke rust en vrede
 • vreugde en plezier zodat je kunt genieten van het leven
 • vertrouwen en overgave ipv controle en wantrouwen
 • diepgaande en blijvende verbinding met jezelf en anderen
 • zelfvertrouwen en zelfacceptatie als teken van zelfliefde
 • gevoel van onafhankelijkheid en autonomie
 • innerlijke kracht, lef, balans en stabiliteit
 • optimale gezondheid zowel fysiek als emotioneel

Dat kan! Sterker nog: dat móet!

Ook jij verdient het om gelukkig te zijn. Straks ben je 80 en dan zeg je: had ik maar eerder geweten dat ik door het veranderen van mijn adempatroon mijn leven kon veranderen.

Je voelt mogelijk ook dat als je het nu uitstelt, je zo weer een paar jaar verder bent en het er misschien wel nooit meer van komt. Deze gedachte maakt je angstig, onrustig en ongelukkig.

Klaar voor een nieuwe stap!

Ik wil je graag kennis laten maken met Transformational Breath en je laten ervaren wat het voor jou en je leven kan betekenen.

Nieuwsgierig? Trek dan nu de stoute schoenen aan en meld je aan voor een introductie workshop. Dat kan hier >

Eerst meer weten? Dat kan. Lees rustig verder...

Mijn naam is Claudia Krumme en ik ben in 2007 in aanraking gekomen met Transformational Breath®. Het was koninginnedag en ik kwam een oude vriend van me tegen met wie ik jaren lang in het nachtleven flink had gefeest. Hij was inmiddels ademcoach geworden en ik verslavingscounselor. Ik zag hem en dacht wat hij heeft wil ik ook… Hij straalde zoveel liefde en zachtheid uit maar tegelijkertijd ook zoveel innerlijke rust. Hij vertelde mij dat dit allemaal kwam door dat ademen wat hij deed. Ik werd nog nieuwsgieriger en stelde voor dat hij me een sessie zou geven.

Om eerlijk te zijn was ik niet meteen laaiend enthousiast maar kostte het me een aantal sessies om te ervaren dat dit ademwerk echt te gek was. Ik kon namelijk niet meteen vanuit mijn middenrif in mijn buik ademen. Ik had jaren lang mijn buik ingehouden, vanuit de overtuiging dat ik een platte buik moest hebben en slank moest zijn. Naarmate ik meer in mijn buik leerde ademen begon ik daadwerke-lijk veranderingen in mezelf en in mij leven waar te nemen. Ik veranderende van een vrij harde, rati-onele vrouw naar een zachte, warme, gevoelige vrouw die zichzelf en daardoor ook de mensen in haar leven steeds meer kon accepteren. Ik voelde dat ik van mezelf steeds meer echt mezelf mocht zijn. Ik hoefde niet meer die perfecte counselor, vrouw of moeder te zijn. Ik mocht gewoon mens zijn. Een imperfect, perfect mens.. Wauw wat een verademing!

Dat gun ik jou ook!

Zoals je ademt, leef je

Wanneer je volledig ademt, leef je volledig. Wanneer je je ademhaling verandert kun je dus je leven veranderen. Deze zachte, liefdevolle maar zeer krachtige ademtechniek leert je effectief en opti-maal te ademen en ondersteunt je om onverwerkte zaken te integreren en los te laten zodat je ware zelf, je talenten, je wensen en behoeften helemaal tot bloei kunnen komen en er ruimte komt voor liefde, vreugde en vrede. Top toch!

Hoe doen we dat dan?
Tijdens een sessie Transformational Breath begeleiden we je langzaam terug naar je natuurlijke ademstroom, de adem van een baby. Jouw authentieke ademflow levert meer energie, gezondheid, liefde, vreugde, balans en ontspanning op.

Ongeveer 75% van onze energie verkrijgen we door zuurstof. Zuurstof reinigt je lichaam van gif-stoffen, bacteriën en virussen en voedt je cellen. Het versterkt je organen, reguleert en herstelt vele lichamelijke ongemakken.

Ademen op deze manier lost stress, onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen uit je verleden op. Deze herinneringen liggen opgeslagen in je celgeheugen. Hiervoor in de plaats komt je gewenste positieve intentie die je bij jouw bron van liefde brengt. De bron die we allemaal zijn maar vaak overdekt ligt door allerlei patronen die we ergens in ons leven ontwikkeld hebben.

Omdat 1 ademsessie Transformational Breath natuurlijk niet gelijk je hele leven verandert, nodig ik je uit om naar het seminar te komen.

Wat kan een seminar Transformational Breath je brengen?

Een nieuw leven, doordat je de belemmeringen en klachten geaccepteerd, geïntegreerd en losgelaten hebt. Het brengt je naar de verbinding met je hart, je essentie, je bron, je kern geef het maar een naam. Het brengt je in contact met wie jij werkelijk bent. Innerlijke rust, kracht, harmonie, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het geeft inzicht en bewustwording en leidt dus tot vervulling, onvoorwaardelijke zelfliefde en vreugde.

Wat gaan we doen tijdens een seminar?

Tijdens deze 6 dagen (2 weekeinden) duik je diep in jezelf met behulp van je eigen adem, coa-chingstechnieken en veel persoonlijke begeleiding. Je hele ontwikkeling neemt als het ware een vogelvlucht richting acceptatie en volledig zijn met wat er is op dit moment.

Wat zit er in de planning...

 • 6 ademsessies in het eerste en 6 in het tweede weekend
 • Ademanalyse, wat betekent jouw adempatroon voor jouw leven
 • Feedback op je adempatroon en hoe jij jezelf saboteert en hoe je dit kunt veranderen
 • Aandacht voor jouw specifieke proces
 • Begeleiding door professioneel opgeleide ademcoaches en mentoren
 • Verdieping door coaching sessies
 • Sharing dat je in contact bent met jouw kwetsbaarheid en die van de ander
 • Leren zelfsessies te gaan doen
 • Speciale ademsessies, mond, neus, water
 • Speciale yogaoefeningen, de 5 riten geheten
 • Veel plezier en ontspanning

Je bent te gast op "Paradijs op Locatie"

Wanneer

Weekend 1: 30 november 14:00 – 2 december 17:00

Weekend 2: 7 december  14:00 – 9 december 17:00

 

Waar

Paradijs op locatie
Noordermeerweg 13
Creil (Flevoland)

Kosten

1 weekend inclusief maaltijden en overnachtingen: € 875.

Beide weekenden: € 1750

Inschrijving tot 4 weken voor aanvang geeft recht op 150 euro korting.

Doe je mee?

Let op: het aantal; plaatsen is beperkt. Acceptatie op basis van volgorde inschrijving

Op deze overeenkomst is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor online aankopen van toepassing. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, stuur dan een email naar info@counsellingcenterchanges.nl. Wij betalen binnen 14 dagen het orderbedrag naar rato terug.