Voorjaarsvakantie 2020 op TENERIFE

Yoga en adem retraite op Tenerife

Kom helemaal tot rust en in verbinding met je tiener en/of het kind in jezelf? Heerlijk alleen, of samen genieten van deze prachtige retraite bij het luxe Mandala de Masca. Dit retraite centrum is speciaal ingericht voor het faciliteren van Yoga en adem weken. Zowel buiten als binnen yogadecks met uitzicht over de vallei.

retraite op Tenrife

Een retraite waar je zowel “hard” kunt werken aan jezelf als de tijd mag nemen om alles los te laten en helemaal in de overgave kan gaan van onbezorgd genieten van al deze luxe en heerlijkheid van dit paradijs op aarde!

Elke dag yoga, meditatie, filosofie van de yoga, ontspannen, spelen, genieten en heerlijk eten. Met verdiepingstechnieken uit alle hoeken en elke middag een bewust verbonden ademsessie met één van de meest effectieve zelfhelende ademtechniek van dit moment.

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een hemelse omgeving met palmbomen om je heen, het zwembad aan je voeten, de zeelucht in je longen en in de verte geluiden van dolfijnen kom je helemaal in verbinding met jezelf en je (innerlijke) kind.

.Dagindeling:

07:30-08:30: Ontbijt
09:00-12:30: Meditatie, Yoga filosofie, asana’s, ontspanning
12:30-13:30: Lunch
13:30-16:00: Vrij genieten van al het moois dat de omgeving biedt
16:00-19:00: Familie opstellingen, innerlijk kind werk, codependentie spel en een ademsessie Transformational Breath®
19:00: Diner

Wanneer:
Van 16 februari tot 22 februari. We ontvangen je op zondagavond om ± 19:00 uur met een diner, kennismaking en uitleg over het programma. Het programma begint op maandag en duurt tot zaterdagochtend. Na het ontbijt nemen we afscheid.

Waar:
Mandala de Masca, Tenerife.

Kosten: 
Tot 1 januari gelden de volgende prijzen met vroegboekkorting van 150 euro.

Volwassene € 1500
Tieners € 549

Na 1 januari 2020

Volwassene € 1650

Tieners € 599

Maaltijden:
Standaard serveren wij 3 keer per dag een vegetarisch menu  (ontbijt, lunch en diner) aangevuld met gezonde tussendoortjes, theetjes etc. – zoveel mogelijk uit eigen tuin of van boertjes van het eiland. Zij kunnen je voorzien van al je specifieke dieetwensen. Geef je wensen aan ons door bij je aa

Kom ook met ons mee

Ervaringen van deelnemers

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Trainers:
Ademwerk: Claudia Krumme, Marian Rozendaal en Wilna Eenkhoorn
Yoga: Wilna
Familieopstellingen:Marian
Innerlijk kind werk: Claudia

Informatie:
Claudia Krumme: 0031-683202115

Prijzen:
(Zonder vroegboekkorting)
Volwassenen: € 1.750
Kinderen € 599

 

X