Combinatietraject Extra
Relatieverslaving en codependentie

Verlang jij naar gezonde relaties die vreugde en liefde brengen?

Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken en ben je best een beetje bang voor het onbekende? Maar voel jij wel in alle vezels van je lijft dat nu het moment is om in actie te komen? Ik heb op basis van mij ervaringsdeskundigheid mijn jarenlange ervaring als therapeut op het gebied van relatieverslaving en codependentie een aanbod samengesteld dat jou optimaal ondersteunt op je weg naar herstel, zelfliefde en vreugde.

Als geen ander heb ik herstel van destructieve relaties in al mijn cellen doorleefd! Ik was succesvol op alle vlakken van mijn leven behalve in de liefde. Vrienden en collega’s vroegen zich af hoe het mogelijk was dat zo'n leuke vrouw als ik toch iedere keer weer een “foute man" in mijn leven toe liet. En zij niet alleen. Ik ook...

Inmiddels weet ik: er is een uitweg. Een oplossing met blijvend resultaat!

Claudia Krumme

Ik heb het herstel van verschillende verslavingen (waaronder relatieverslaving en codependentie) aan den lijve doorleefd. Ik weet als geen ander door welke processen je heen moet en hoe je daar het beste bij ondersteund kan worden om daadwerkelijk te herstellen. Ik heb tientallen therapieën gevolgd. Sommige werkten, sommige niet. In de loop der jaren bundelde ik de meest effectieve aanpak tot één krachtige therapie waarvan ik uit eigen ervaring weet dat die werkt.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen zien herstellen van deze problematiek nadat zij mijn hulp aanvaarden in de vorm van workshops, individuele trajecten, groepstrajecten, seminars, retraites en sinds 2 jaar via een online training.

Zit jij ook gevangen in het web van de relatieverslaving?

 • Je zit vast in een relatie die meer pijn dan geluk geeft
 • Je hebt de relatie al vaker beëindigd maar gaat steeds terug
 • Je trekt keer op keer partners aan die je ongelukkig maken
 • Je hopt van de één naar de ander omdat je niet alleen kunt zijn
 • Al je gedachten en gevoelens gaan over de relatie met de ander
 • Je kan niet met of zonder deze partner
 • Je bent de eeuwige single die maar niet de juiste partner kan vinden
 • Je vraagt je vaak af of er ooit een einde komt aan je pijn en onrust

Herken jij jezelf hierin? En weet je diep vanbinnen: zo kan het niet langer. Als je gelukkig wil zijn, moet er iets veranderen en moet je een stap zetten. Want er verandert niets als er niets verandert.

‘Maar wat nou als het niet werkt?’

Daarin kan ik je gerust stellen: therapie bij Counselling Center Changes werkt, dat heb ik tot mijn grote vreugde al bij zeer veel cliënten mogen aanschouwen. Maar, daar voeg ik meteen ook dit aan toe: therapie werkt pas als jij eraan werkt! 

Een traject bij Counselling Center Changes bestaat niet alleen uit de bijeenkomsten, of de wekelijkse online les, het gaat er vooral om wat jij tussen deze momenten door zelf doet. Je kunt de contactmomenten zien als de opmaat naar het innerlijke werk dat jij gaat doen om te komen tot herstel. Om dit innerlijke werkt te kunnen doen, krijg je verschillende tools aangereikt. En zodra jij die gaat toepassen en integreren in je leven, gaat de therapie werken voor jou. 

Kortom: therapie is niet iets wat je krijgt, het is iets wat je doet. En het resultaat ervan valt of staat met de inspanning en toewijding waarmee jij te werk gaat in jouw proces. Ga jij de uitdaging aan om een liefdevolle relatie met jezelf te creëren en daardoor ook met anderen? 

Nu is jouw kans

Je hebt nu de kans om hier volledig voor te gaan. Ik heb een therapietraject gecreëerd waarbij je optimaal profiteert van al mijn kennis en ervaring op het gebied van relatieverslaving en codependency. Deels in een groep, deels individueel, deels online doorloop je in 6 maanden tijd dit traject op weg naar herstel, zelfliefde en vreugde.

Tijdens dit Combinatietraject Extra kun je in een veilige setting ervaringen delen en wordt ieders verdedigingsmechanisme blootgelegd. Hierdoor kun je contact maken met de gevoelens onderliggend aan je problematiek. Het daadwerkelijk doorvoelen van je onderliggende pijn zorgt voor heling en transformatie en daardoor meer vreugde en liefde in je leven.

In dit proces aan ga jij je onderliggende hechtingsproblematiek helen zodat je zelf tot het besluit komt om je destructieve, energie zuigende relatie te beëindigen. Door de innerlijke veranderingen die je doormaakt kun je je verbinden met iemand die echt goed voor je is.

Heb jij behoefte om samen met anderen maar ook individueel te werken aan het doorbreken van jouw relatieverslaving en codependentie patronen? Vind je het fijn om te leren van anderen en te ondersteunen bij hun proces omdat ook jij veel te bieden hebt? En wil jij echt het allerbeste voor jezelf? Kies dan voor het Combinatietraject Extra.

Wat houdt dit traject in?

Zes maanden lang zien wij elkaar elke twee weken. In de tijd daartussen ga jij verder met jezelf aan de slag. Zo werk jij samen met mij en je mededeelnemers toe naar de meest vreugdevolle en liefdevolle versie van jezelf.

Online training van 24 weken

In deze online training begeleid ik je gedurende een periode van 24 weken tot een jaar bij het doorbreken van jouw persoonlijke relatiedynamiek.

6 maanden lang ontvang je iedere week een les met video’s, audio’s en e-books of (schrijf)opdrachten die je steeds een stukje verder helpen naar de beste versie van jezelf. Daarnaast heb je toegang tot webinars, een support groep en masterclasses.

 

7 thematische groepsdagen

Acht keer komen we bij elkaar om samen een thema uit te diepen. In de online training heb je al kennis gemaakt met het onderwerp en de groepsdagen zijn er om het je echt helemaal eigen te maken. Zo kunnen alle nieuwe kennis en vaardigheden daadwerkelijk beklijven in je leven.

Er zijn dagen rond de thema’s bindingsangst en verlatingsangst, innerlijk kindwerk, delenwerk, trauma en oude wonden helen, het ontwikkelen van emotioneel bewustzijn, eigenwaarde, zelfliefde, grenzen, wrok, voelen, wensen behoeften en vergeving.

4,5 uur individuele therapie

Tijdens de eén op één gesprekken gaan we samen werken aan het helen en integreren van jouw persoonlijke wonden. Die therapie-uren vullen we in op basis van jouw behoeften. 

Van korte 30 minuten power-boosts tot diepgravende 90 minuten sessies. Ik maak hierbij gebruik van counselling, innerlijk kind werk, delen werk (voice dialoque), technieken uit de PRI, Byron Katy en transformational breath® lichaamswerk. 

 

Het traject is daarnaast inclusief een aantal bonussen

 • Een gratis plan van aanpak waarin alle doelstellingen die bij deze thematiek horen, inclusief je persoonlijke doelstellingen worden beschreven
 • Een gratis intake, waarin we in kaart brengen wat jouw specifieke aandachtspunten zijn.
 • Transformational Breath® sessies ter afsluiting van elke themadag.

Je staat er nooit alleen voor. Nooit!

De online supportgroep is er 24/7

Als je deelneemt aan de online training, krijg je (levenslang) toegang tot een online supportgroep. Daar tref je op elk moment van de dag vrouwen en een enkele man die net als jij bezig zijn met het doorbreken van hun destructieve relatiepatronen. 

Deze supportgroep inspireert, ondersteunt en motiveert. Het is de vriendin die er altijd is en waartegen je alles kunt en mag vertellen zonder dat ze oordeelt.

Je kunt hier je voortgang delen, vragen stellen en van elkaar leren. Het is naast de online training een absolute meerwaarde bij het doorbreken van je relatiepatronen op weg naar een liefdevol leven vol rust, vreugde en liefde.

Bovendien heb je 'levenslang' toegang tot inspirerende webinars en masterclasses!

Webinars

Er zijn iedere 6 weken vraag en antwoord webinars. Daar ben je van harte welkom. Ik daag je uit en inspireer je om de volgende stap te zetten. Als je vragen hebt naar aanleiding van een lesmodule, dan kun je die hier stellen.

Masterclasses

Tijdens de masterclasses word je geïnspireerd door ervaringsdeskundige therapeuten die hun relatieverslaving en codependentie verleden achter de rug hebben. Je kunt hen alle vragen stellen die je hebt. Zo gebruik je hun om weer een stap te zetten..

Dit alles bied ik aan voor de prijs van 3.000 euro
of 6 maandelijkse termijnen van 500 euro

Dat is een hoop geld, dat klopt en jij bent het waard om dat in jezelf te investeren.  Het volgen van therapie is een investering in jezelf: je krijgt er kennis, inzicht en vaardigheden door die jou helpen op jouw pad van heling waar je straks de rest van je leven profijt van hebt. Therapie vergt ook een financiële investering en ik begrijp heel goed het lastig kan zijn om zo’n bedrag bij elkaar te krijgen. Daarom bied ik ook de mogelijkheid van betalen in termijnen en doe ik aanbiedingen in mijn webinars. 

Is het ondanks dit voor jou nog steeds financieel niet mogelijk deel te nemen aan mijn trajecten, dan kan het een goed idee zijn om te onderzoeken waar de schoen nu precies wringt. Misschien is de gedachte”ik heb geen geld” de moeite waard om verder te onderzoeken! Is jouw herstel op dit moment echt je eerste prioriteit? Ben je werkelijk 100% gemotiveerd om jouw verslavingspatronen te doorbreken? Of houdt iets anders je nog tegen en heeft dit iets zich in jouw hoofd genesteld als de gedachte ‘ik heb niet genoeg geld’? 

Mijn hele leven ben ik een gever geweest. Nu was/werd het tijd dat ik mezelf iets gunde en dat is de online training bij Claudia te volgen. Ik ben een aantal maanden verder maar is de beste investering ever.

Groetjes, Elly Smit

Claudia voor jou een heel groot compliment voor de opbouw en inhoud van de online training. Ben inmiddels bij week 8 en maak er elke week ruim tijd voor vrij om er mee aan de slag te gaan.

Schrijf heel veel met mijn innerlijk kind, voel me daar prettig bij en het helpt om onrust van me af te schrijven.

Het resultaat na 7 weken training is dat ik me veel sterker voel en veel dichter bij mezelf kom. 6 van de 7 dagen voel ik me goed en sterk en soms een dagje wat minder maar totaal niet meer te vergelijken met 7 weken geleden. De controledrang is veel minder geworden, en al vind ik het soms lastig, ik geef er niet meer aan toe.

Heb mezelf een “pieker kwartiertje” per dag gegeven om nog na te mogen denken over mijn ex. Wat 7 weken geleden de hele dag in mijn hoofd zat heb ik nu teruggebracht naar een kwartier en sommige dagen wat langer.

Ben soms wel bang voor een terugval maar laat het allemaal maar gebeuren. Geniet nu vooral van het “vrije gevoel” en weet dat het allemaal goed gaat komen.

Nogmaals bedankt!

Hilde

“Tijdens een moeizame relatie kreeg ik van een vriendin een artikel toegestuurd (over Claudia) wat ging over relatieverslaving en codependentie. Toen ik het las begreep ik dat dit over mij ging. Ik was geschokt…

Claudia maakte op mij een prettige indruk. Door het delen van haar ervaringsdeskundigheid voelde ik mij meteen op mijn gemak en werd ik in deze sfeer van vertrouwen uitgenodigd eerlijk naar mezelf te kijken. De herkenning en erkenning van mijn patronen maakten dat ik me gezien voelde en niet alleen stond. De onderliggende redenen van mijn moeizame relaties werden steeds meer duidelijk en mijn relatie veranderde enorm. Doordat ik veranderde, veranderde mijn partner mee.

Uiteindelijk is hij ook in therapie gegaan om aan zijn individuele thema’s te werken. Ongeveer een half jaar later zijn we samen in relatietherapie gegaan. Claudia zegt dat wij één van de uitzonderingen zijn. Desalniettemin zijn wij heel blij met deze nieuwe vorm van spiritueel partnerschap “.

Liefs, Monique van Zeijl uit Den Haag

claudia-knie

"Nothing changes when nothing changes"

Begin vandaag nog aan een gelukkiger leven zonder obsessies

Je hebt je toekomst zelf in de hand. Ik kan je helpen (en ik wil je helpen) maar je moet zelf de eerste stap zetten. Als je je nu inschrijft, heb je over een paar minuten de eerste les-module in huis!

Waarschijnlijk draait je innerlijke criticus nu op volle toeren

 • dit durf ik niet...kan ik niet
 • dit is niets voor mij...
 • hier heb ik helemaal geen tijd voor...
 • dit werkt toch niet..
 • misschien iets voor over een tijdje...
 • Dit mag vast niet van mijn man...​​

Allemaal excuses die onderdeel zijn van de problematiek. Ieder veranderingsproces zorgt voor weerstand. Dat wat je kent (hoe pijnlijk het ook is,) is jouw comfort zone. Deze comfort zone heeft een functie, namelijk geen contact maken met de werkelijkheid. Wil je dit mechanisme doorbreken, ga dan tegen deze saboterende gedachten in en maak een tegenovergestelde actie. Zet die stap die jou op de lange termijn een gelukkig, vrij mens zal maken. Doe dat vandaag nog.Je zult jezelf er de rest van je leven dankbaar voor zijn.

“Toen ik Claudia Krumme vond zat in een manipulatieve relatie met een narcist waar ik op eigen kracht niet uit kwam. Claudia begreep wat ik doormaakte. Zonder te oordelen luisterde ze mijn verhaal aan. Al snel kreeg ik door dat ik echt leed aan relatieverslaving en codependentie. Tijdens het traject heb ik veel onverwerkt verdriet kunnen uiten.Ik kreeg veel inzichten, werd steeds krachtiger en vond mezelf steeds meer waard.

Nu, 6 jaar later heb ik een (nieuwe) gezonde, gelijkwaardige relatie. Ik stel gezonde grenzen en zal deze nooit meer verbreken. Mijn verleden heb ik een plek kunnen geven. Dat was toen. Ik leef nu gelukkig! Mijn dank is enorm want leven zonder een relatieverslaving is zoveel fijner”.

Merel uit Haarlem

Ga jij ervoor?

Kies jij voor jezelf en ga jij voor de weg naar herstel, zelfliefde en vreugde? Ik ondersteun je graag met al mijn kennis en ervaring in het Combinatietraject Extra.

Dit is waar je op mag rekenen

 • 24-weekse online training
 • 8 thematische groepsdagen
 • 4,5 uur individuele therapie
 • De video verslavende relaties
 • Gratis intake
 • Een Transformational Breath® sessie bij elke themadag

LET OP: je kunt nadat je hebt ingeschreven direct beginnen met de eerste les-module! Op deze overeenkomst is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Met je betaling stem je in met de directe levering van deze dienst. Bij gebruik van het herroepingsrecht worden de kosten naar rato van gebruik verrekend. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, stuur dan een email naar info@www.counsellingcenterchanges.nl. Wij betalen binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terug.