Tarieven

 

Wanneer we een counselling relatie aangaan zal ik je vragen om een verbintenis  voor een aantal sessies aan te gaan. Omdat ontkenning en de angst voor verandering, mechanismen zijn die een grote rol spelen bij het stoppen met een verslaving is dit van groot belang.

Deze mechanismen zouden je herstelproces kunnen beïnvloeden met als gevolg dat je gaandeweg je proces zou willen afbreken.

Uit ervaring is gebleken dat de jaartrajecten het meest effectief zijn vanwege de combinatie van de verschillende werkvormen. Individuele counselling sessies, meditaties, visualisaties, groepsdagen, ademsessies en de onlinetraining. Een jaar heb je gemiddeld nodig om een stevig fundament van herstel op te bouwen.Uiteraard kan je persoonlijke situatie afwijken van dit gemiddelde. Tijdens de plan van aanpak bespreking maak ik op basis van je verhaal samen met jou een inschatting.  Mocht je door bepaalde redenen deze verbintenis niet aan kunnen gaan zoeken we naar mogelijkheden zodat ik je toch kan helpen. 

Met ingang van 1 juli 2017 zijn alle tarieven vrijgesteld van btw. Dit betekent dat sommige tarieven iets verlaagd zijn. Voor werkgevers blijven de genoemde tarieven excl. 21% btw. 

De lijst van zorgverzekeraars die vergoeden in 2022 vind je hier.

abvc
scag
X