Tarieven


vergoeding counsellingWanneer we een counsellingrelatie aangaan zal ik je vragen om een verbintenis  voor een aantal sessies aan te gaan. Omdat ontkenning en de angst voor verandering, mechanismen zijn die een grote rol spelen bij het stoppen met een verslaving is dit van groot belang.

Deze mechanismen zouden je herstelproces kunnen beïnvloeden met als gevolg dat je gaandeweg je proces zou willen afbreken.

Uit ervaring is gebleken dat wanneer je kiest voor een individueel traject je gemiddeld 10 individuele sessies van 1,5 uur nodig hebt om een stevig fundament van herstel op te bouwen. Uiteraard kan je persoonlijke situatie afwijken van dit gemiddelde. Tijdens de plan van aanpak bespreking maak ik op basis van je verhaal samen met jou een inschatting.  Mocht je door bepaalde redenen deze verbintenis niet aan kunnen gaan zoeken we naar mogelijkheden zodat ik je toch kan helpen. 

Met ingang van 1 juli 2017 zijn alle tarieven vrijgesteld van btw. Dit betekent dat sommige tarieven iets verlaagd zijn.

De nieuwe tarieven zijn vastgesteld op 1 juli 2017

Ook belangrijk om te weten....

Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden zullen in rekening worden gebracht.

* Afhankelijk van de door jou afgesloten aanvullende voorwaarden binnen jouw zorgverzekering, zullen de sessies geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

lijst zorgverzekeraars 2018

Voorkomen is beter dan genezen: Vraag je werkgever gerust om een counsellor of coach. Het levert jullie beiden voordeel op. Jij wordt met jouw probleem geholpen en je werkgever is minder geld kwijt aan (toekomstige) ziektekosten. Het is veel goedkoper om een traject met een counsellor aan te gaan en bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen, dan een jaar of langer in de ziektewet te zitten.