Introductie workshop transformational breath®     

transformational breath

"The only way out is the way in"!

Zoals we ademen zo leven we! Als je je ademhaling verandert, verander je je leven. Dat is de essentie van Transformational Breath, één van de effectiefste zelfhelingsmethoden op aarde! Je maakt er snel en grondig kennis mee tijdens een Workshop waarvoor we alleen een bijdrage vragen voor zaalhuur etcetera.

Wat is Transformational Breath?
Ongeveer 90% gebruikt maar 30% van de beschikbare ademcapaciteit. Hierdoor krijgen veel mensen te weinig zuurstof binnen. Dat kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Door je ademhalingspatroon te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.

Maak kennis met Transformational Breath® voor slechts € 49,95!

We zijn zo enthousiast over Transformational Breath® dat we iedereen in staat willen stellen er kennis mee te maken. Ook als je even krap bij kas zit. Daarom organiseren we regelmatig workshops voor slechts € 49,95 zodat we de kosten voor bijvoorbeeld zaalhuur et cetera gedekt hebben.

De workshops vinden eens per twee weken plaats op donderdag. Kijk op de agenda voor de exacte data. Wil je meer weten? Klik dan hier. Opgeven voor de eerstvolgende workshop kan via de betaalknop hieronder: 

Doe mee met de workshop:

  • Je ontvangt na je aanmelding binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving. Mocht dit niet het geval zal zijn dan hoor ik het graag. Ik wens je alvast een mooie ervaring toe.
X