Introductie workshop transformational breath®

transformational breath

“The only way out is the way in”!

Zoals we ademen zo leven we! Als je je ademhaling verandert, verander je je leven. Dat is de essentie van Transformational Breath, één van de effectiefste zelfhelingsmethoden op aarde! Je maakt er snel en grondig kennis mee tijdens een Workshop waarvoor we alleen een bijdrage vragen voor zaalhuur etcetera.

Wat is Transformational Breath?
Ongeveer 90% gebruikt maar 30% van de beschikbare ademcapaciteit. Hierdoor krijgen veel mensen te weinig zuurstof binnen. Dat kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Door je ademhalingspatroon te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.

Maak kennis met Transformational Breath® voor slechts € 49,95!

We zijn zo enthousiast over Transformational Breath® dat we iedereen in staat willen stellen er kennis mee te maken. Ook als je even krap bij kas zit. Daarom organiseren we regelmatig workshops voor slechts € 49,95 zodat we de kosten voor bijvoorbeeld zaalhuur et cetera gedekt hebben.

De workshops vinden eens per twee weken plaats op de dinsdag en de donderdag en eens per maand op de zondag. Kijk op de agenda voor de exacte data. Wil je meer weten? Klik dan hier. Opgeven voor de eerstvolgende workshop kan via de betaallinks hieronder:

Doe mee met de live workshop op de Bijlmedrreef 366c te Amsterdam Zuid-Oost op:

Donderdag van 19.30 tot 21.30

Zondag van 10.00 tot 12.00

Zondag van 13.00 tot 15.00

Zondag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 (neem je eigen lunch mee)

Is onze locatie te ver voor je? Doe dan mee aan de Zoom online sessie.

Donderdagavond online Zoomsessie 19:30 tot 21:00

Vrijdagochtend online Zoomsessie van 10:00 tot 11:30

Heb via de Bewustzijnschool een heel bijzonder ademsessie mogen meemaken. Goede begeleiding, mooie opzet, prachtige muziek, mooie lokatie en oh zo’n diep werk!
Hartelijk dank Claudia voor deze bijzondere ademsessie!
Mila
Mila
De tranformational breath workshop was een verademing!
Lichamelijk kreeg ik er meer energie van, voel ik mij lichter en gezonder.
Daarnaast heeft het mij geholpen om emoties die vastzaten in mijn lichaam los te laten.
Goed ademen is een belangrijke en gezonde leidraad wat mij vertrouwen in mijn lijf en kunnen geeft.
Joelle
Joelle
Since the ‘Reclaim your breath’ seminar in October a lot of things changes in my life positively. Many thanks for introducing the transformational breath to me in a very comfortable and professional seminar.
Dunya
Dunya
Previous
Next

X