Zelfhulp video's

Om je te helpen de meest hardnekkige problemen in je leven te leren begrijpen, maak ik regelmatig heldere, korte informerende, inzichtgevende zelfhulp video's. Video's zónder  verwijtend vingertje maar met een duidelijke boodschap. Video's die bovendien praktisch zijn, gemaakt vanuit ervaringsdeskundigheid. Alle kennis die ik met jullie deel komt voort uit mijn levenservaring, gecombineerd met relevante theoretische kennis. Ik deel mijn ervaring en kennis graag met zoveel mogelijk mensen zodat iedereen die het nodig heeft de kans krijgt om ondersteuning te ontvangen.

Videoserie: Verslavende Relaties en de bijbehorende relatie stijlen

popup-img-bookRelatieverslaving betekent niet dat je niet zonder een relatie kan. Het betekent dat je op partners valt die emotioneel onbeschikbaar zijn. Ze zijn niet in staat om echte verbinding aan te gaan. Maar hoe meer afstand er wordt genomen hoe gemotiveerder jij raakt om de persoon van je te laten houden. In deze video neem ik je mee naar drie verschillende relatiestijlen zodat je inzicht krijgt of je je in een gezonde relatie bevindt of niet.

Video: Hoe ga je om met iemand die verslaafd is (10 tips)

co-verslavingscoverAls iemand in je omgeving verslaafd is heeft dat een enorme invloed op hoe je je voelt. Het maakt niet uit om welke verslaving het gaat en of het je partner, vader, kind of vriend(in)is. Een verslaving in je directe omgeving is een pijnlijk proces waarmee je moet leren omgaan. Daarom zet ik in deze video 10 tips voor je op een rijtje. Tips die rechtstreeks uit de realiteit komen en zó praktisch zijn, dat ze morgen al het verschil kunnen maken.

*p.s. als je je inschrijft voor de gratis video’s, geef je ook toestemming aan CCC om af en toe een e-mail te sturen met tips & inspiratie en je gegevens te verwerken op een manier die is omschreven in de privacyverklaring op deze website..

 

X