Transformational breath

Transformational Breath®

Zoals we ademen zo leven we! Als je je ademhaling verandert, kun je je leven veranderen. Dat is de essentie van Transformational Breath®, één van de effectiefste zelfhelingsmethoden op aarde!

Transformational Breath® is gebaseerd op de aanname dat je ademhalingspatroon het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen. 90% van de mensheid gebruikt maar 30% van zijn ademcapaciteit. Hierdoor krijgen de meeste mensen veel te weinig zuurstof binnen en dit kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Door dit ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en de blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.

Transformational Breath® werkt op 3 niveaus

niveau 1

lichamelijk

Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om meer effectiever en gemakkelijker te ademen. Daardoor krijg je meer energie en versterk je het zelfhelend vermogen van je lichaam. Oosterse mensen weten al eeuwen dat de ademhaling het primaire middel is om de levenskracht van het lichaam te vergroten.

niveau 2

mentaal-emotioneel

Op het tweede niveau schoon je het onderbewuste op zover het de vrije ademhaling in de weg zit. Het gaat dan om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen, oude herinneringen uit het verleden, die allemaal opgeslagen zijn op een onbewust celniveau. Het opschonen van het onderbewuste zorgt dat oorzaken van disfunctioneren worden behandeld en geheeld. Controle van de ademhaling is onze dagelijks manier om emoties te vermijden en te onderdrukken. Deze verdrongen emoties zijn daarmee natuurlijk niet verdwenen, maar opgeslagen in het onderbewuste. Wanneer je vast zit in dat ademhalingspatroon, houd je ook de negativiteit vast. Je leert dieper te ontspannen en volledig uit te ademen. Gedachten en gevoelens helen en transformeren naar het niveau van rust, vrede en liefde. Je ervaart blijvend meer gevoelens van helderheid en lichtheid.

niveau 3

spiritueel

Op het derde niveau kom je in aanraking met je ware kern. Je komt steeds dichter bij wie je werkelijk bent. Dit niveau van Transformational Breath® maakt het mogelijk je bewust te verbinden met je hogere zelf. Het komt voor dat mensen die zich op dit niveau bevinden mystieke ervaringen hebben of visioenen. Ze worden zich bewust van andere dimensies en werkelijkheden. Velen komen in een diep meditatieve staat en ontvangen begeleiding en inzichten voor hun verdere leven.

Judith Kravitz, grondlegster van TB

Transformational breath® Judith Kravitz, doctor in de metafysica, is mede-ontwikkelaar van het Transformational Breath Proces en heeft dit de laatste 25 jaar steeds meer uitgebreid. Haar inspiratie vond zij in een persoonlijke ervaring met zelf-heling. Met behulp van principes en vaardigheden die zij via haar ademwerk had verzameld, wist zij zichzelf te helen van een tumor in haar keel. Judith reist al jaren de hele wereld over om dit verbazingwekkende proces te delen. Ze trainde reeds meer dan 3.000 ademcoaches en heeft persoonlijk meer dan 100.000 mensen in groepen of individuele sessies begeleid inclusief vele beroemdheden.

Zeven jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de adem. Ik was meteen verkocht. Wat een verandering en zoveel liefde! Ik ben meteen een seminar week gaan volgen en uiteindelijk ook de opleiding in Italie bij Judith Kravitz zelf.
Daarna ben ik de ademtherapie gaan inzetten als middel bij de behandeling van verslaving, codependentie en eetstoornissen. Vandaag de dag zet ik Transformational breath in bij iedereen die op zoek is naar transformatie op het gebied van geestelijke/lichamelijke gezondheid.

Verbeter je gezondheid van binnenuit

Een ongezond ademhalingspatroon kan ontstaan door traumatische,emotionele of fysieke ervaringen. Ervaringen die zelfs zover kunnen teruggaan tot het moment van je geboorte of tot vlak daarvoor. Een ongezonde ademhalingspatroon is eigenlijk een onderbewust verdedigingsmechanisme. Een verdediging tegen onplezierige emoties, die je daarmee onderdrukt en opslaat.

Toen je jouw gevoelens niet mocht of wilde uiten, heb je ze bewust of onbewust weggeduwd en onderdrukt. Daarmee heb je deze emoties ergens in je lichaam opgeslagen, waar ze chronische spanningen veroorzaken. Het is bijna onvermijdelijk dat deze niet geuite emoties uiteindelijk tevoorschijn komen in de vorm van pijn en ziekte.

Albert Einstein bewees jaren geleden al dat gevoelens een vorm van energie zijn. Energie die niet kan worden vernietigd, maar alleen van vorm kan veranderen. Het is onze eigen verantwoordelijkheid de energie te transformeren voordat het fysieke en mentale pijnen veroorzaakt. Transformational Breath is een methode die je daarbij kan helpen. Het stelt je in staat je gezondheid van binnenuit te verbeteren.

Leef in overvloed
Ademen is iets dat automatisch gaat, maar wat we ook heel bewust kunnen doen. We kunnen gedachteloos ademen, maar we kunnen er ook de regie over nemen. Bewust ademen is het geheim van Transformational Breath®. Door bewust te ademen dringt het heldere besef door dat we in staat zijn ons leven bewust te creëren. Dan is het leven niet langer het resultaat van willekeurige gedachten en gebeurtenissen.

We kunnen ervoor kiezen om te leven of om te overleven. We kunnen helemaal overgeleverd zijn aan het leven of we kunnen ervoor kiezen het leven meester te worden. Als we zelf de regie in handen nemen,dan zijn we in staat te leven in overvloed. Het creëren van overvloed wordt net zo eenvoudig als het ontvangen ervan.

Een gebrek aan overvloed is vaak het resultaat van een beperkende overtuiging. We denken in termen van ‘ik doe nooit genoeg’ of ‘ik ben het niet waard om’. Transformational Breath® ruimt deze beperkende overtuigingen op. We zijn in staat op te houden met onze zelf sabotage. We kunnen ons gewoonte gedrag opmerken en elimineren.

Heel relaties
Heb je ooit een relatie gehad met iemand die je gedrag, je gedachten en je leven leek te willen controleren? Of jij dat van hun? Veel mensen willen macht over de ander, omdat ze denken dat dit de enige manier is om liefde te krijgen. Alleen op deze manier voelen ze zich zeker. Alleen op deze manier voelen ze zich nodig, gewenst en begeerd.

Transformational Breath® biedt een geheel nieuw perspectief op relaties. Door de volledige ademhaling kom je in contact met je spiritualiteit. We beseffen dan dat we vanzelfsprekend toegang hebben tot de liefde die we willen. En deze liefde is van een hogere kwaliteit dan de liefde die we krijgen door mensen te manipuleren. De vraag om liefde transformeert. ‘Hoeveel kan ik van jou krijgen?’ verandert in: ‘Hoeveel kan ik mezelf en jou geven?’

Creëer kracht
De beste atleten zouden niet de beste zijn als zij niet het belang van een volledige ademhaling zouden begrijpen. De adem is voor hen een primair instrument om te komen tot prestaties.

De volledige ademhaling zorgt voor een mentale focus, brengt energie naar het lichaam in het algemeen en zorgt voor kracht in de spieren in het bijzonder. De adem verhoogt de focus, de prestatie en het uithoudingsvermogen.

transformational breath

Maak vrijblijvend en makkelijk kennis met deze revolutionaire therapie
CCC organiseert regelmatig kennismakings Workshop. Je maakt snel en tegen minimale kosten kennis met deze meest effectieve zelfhelingsmethode. Naast de kennismakingsworkshops die je in de agenda kunt vinden of kun je iedere week op woensdag of donderdagavond of vrijdagochtend online ademen via ZOOM. Meer weten? Klik dan op de grijze button voor een introductie workshop naar keuze.

Heb je al meegedaan met de kennismakings workshop en wil je dit graag vaker doen.

Dan is er de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen!

Afgelopen dinsdag 7 mei heb ik voor het eerst een Transformational Breath sessie bijgewoond. Mijn ervaring was wederom emotioneel maar ook verlichtend en zuiverend. Dezelfde middag heb ik een sollicitatiegesprek gehad. Ik ben met open vizier het gesprek aangegaan. Ik kan gelukkig terugkijken op een goed gesprek en het heeft haar vruchten afgeworpen. Ik heb mijn kritische zelf verslagen die ochtend! Ik kreeg donderdag 9 mei het heugelijke nieuws dat ik vanaf 28 mei a.s. van harte welkom ben het team van Bouwfonds Property Development in Amersfoort te versterken in de rol als projectcontroller!

Ik ben afgelopen 7 mei inderdaad een transformatie ondergaan en het heeft mij een baan opgeleverd! Ik wil jou Claudia, Josefien en de overige deelneemsters van deze sessie bedanken. Mijn kritische zelf heeft mij heel lang in de weg gestaan en jullie hebben allemaal achter mij gestaan! Dat is mijn gevoel wat ik heb overgehouden aan de sessie van afgelopen dinsdag 7 mei. Nogmaals mijn dank voor jullie steun en aanmoedigingen tijdens deze ervaring.

P.S. Ik zal mijn eerstvolgende sessie Tranformational Breath plannen wanneer ik mijn voeten in de aarde heb bij mijn nieuwe werkgever.

X