Je leeft zoals je ademt en je ademt zoals je leeft!
Geen partner, suiker, drank of drugs doen wat een beetje zuurstof doet
“Get high on your own supply”
"1 sessie TB staat gelijk aan 2 jaar psychotherapie"
transformational breath

Verlang jij naar meer vreugde en liefde in je leven?

Ben jij iemand die zich graag bezig houdt met bewustwording, innerlijke groei en spiritualiteit. Heb je veel reguliere therapie gehad maar ben je het eindeloze praten zat? Voel je dat je klaar bent om de confrontatie met jezelf op een diepere laag aan te gaan? Wil je die verbinding met je zelf, die onvoorwaardelijk zelfliefde waar men het over heeft nu zelf eens ervaren?

Heb jij behoefte aan:

Dat kan! Sterker nog: dat móet!

Ook jij verdient het om gelukkig te zijn. Straks ben je 80 en dan zeg je: had ik maar eerder geweten dat ik door het veranderen van mijn adempatroon mijn leven kon veranderen.

Je voelt mogelijk ook dat als je het nu uitstelt, je zo weer een paar jaar verder bent en het er misschien wel nooit meer van komt. Deze gedachte maakt je angstig, onrustig en ongelukkig.

Klaar voor een nieuwe stap!

Ik wil je graag kennis laten maken met “Van leed naar liefde ademwerk” je laten ervaren wat het voor jou en je leven kan betekenen.

Nieuwsgierig? Trek dan nu de stoute schoenen, boek een individuele sessie in en ervaar wat het met je doet.

Eerst meer weten? Dat kan. Lees rustig verder...

Mijn naam is Claudia Krumme en ik ben in 2007 in aanraking gekomen met Transformational Breath®. Het was koninginnedag en ik kwam een oude vriend van me tegen met wie ik jaren lang in het nachtleven flink had gefeest. Hij was inmiddels ademcoach geworden en ik verslavingscounselor. Ik zag hem en dacht wat hij heeft wil ik ook… Hij straalde zoveel liefde en zachtheid uit maar tegelijkertijd ook zoveel innerlijke rust. Hij vertelde mij dat dit allemaal kwam door dat ademen wat hij deed. Ik werd nog nieuwsgieriger en stelde voor dat hij me een sessie zou geven.

Om eerlijk te zijn was ik niet meteen laaiend enthousiast maar kostte het me een aantal sessies om te ervaren dat dit ademwerk echt te gek was. Ik kon namelijk niet meteen vanuit mijn middenrif in mijn buik ademen. Ik had jaren lang mijn buik ingehouden, vanuit de overtuiging dat ik een platte buik moest hebben en slank moest zijn. Naarmate ik meer in mijn buik leerde ademen begon ik daadwerkelijk veranderingen in mezelf en in mij leven waar te nemen. Ik veranderende van een vrij harde, rationele vrouw naar een zachte, warme, gevoelige vrouw die zichzelf en daardoor ook de mensen in haar leven steeds meer kon accepteren. Ik voelde dat ik van mezelf steeds meer echt mezelf mocht zijn. Ik hoefde niet meer die perfecte counselor, vrouw of moeder te zijn. Ik mocht gewoon mens zijn. Een imperfect, perfect mens.. Wauw wat een verademing!

Dat gun ik jou ook!

Zoals je ademt, leef je

Wanneer je volledig ademt, leef je volledig. Wanneer je je ademhaling verandert kun je dus je leven veranderen. Deze zachte, liefdevolle maar zeer krachtige ademtechniek leert je effectief en optimaal te ademen en ondersteunt je om onverwerkte zaken te integreren en los te laten zodat je ware zelf, je talenten, je wensen en behoeften helemaal tot bloei kunnen komen en er ruimte komt voor liefde, vreugde en vrede. Top toch!

Hoe doen we dat dan?
Tijdens een sessie bewust verbonden ademwerk begeleiden we je langzaam terug naar je natuurlijke ademstroom, de adem van een baby. Jouw authentieke ademflow levert meer energie, gezondheid, liefde, vreugde, balans en ontspanning op.

Ongeveer 75% van onze energie verkrijgen we door zuurstof. Zuurstof reinigt je lichaam van gifstoffen, bacteriën en virussen en voedt je cellen. Het versterkt je organen en je imuunsysteem. Het reguleert en herstelt vele lichamelijke ongemakken.

Ademen op deze manier lost stress, onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen uit je verleden op. Deze herinneringen liggen opgeslagen in je celgeheugen. Hiervoor in de plaats komt je gewenste positieve intentie die je bij jouw bron van liefde brengt. De bron die we allemaal zijn maar vaak overdekt ligt door allerlei patronen en overlevings strategieën die we ergens in ons leven ontwikkeld hebben.

Omdat 1 verbonden ademsessie natuurlijk niet gelijk je hele leven verandert, nodig ik je uit om naar deze 6 daagse (2 keer 3 dagen) retreat te komen.

Wat kan een van leed naar liefde ademretreat je brengen?

Een nieuw leven, doordat je de belemmeringen en klachten geaccepteerd, geïntegreerd en losgelaten hebt. Het brengt je naar de verbinding met je hart, je essentie, je bron, je kern geef het maar een naam. Het brengt je in contact met wie jij werkelijk bent. Innerlijke rust, kracht, harmonie, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het geeft inzicht en bewustwording en leidt dus tot vervulling, onvoorwaardelijke zelfliefde en vreugde.

6 daagse therapeutische adem innerlijk kind/delenwerk retreat in Den Ilp

Tijdens deze 6 dagen (2 weekeinden) duik je diep in jezelf met behulp van je eigen adem, innerlijk kindwerk, coachingstechnieken en veel persoonlijke begeleiding. Je hele ontwikkeling neemt als het ware een vogelvlucht richting acceptatie en volledig zijn met wat er op dit moment is. 

Wat zit er in de planning...

Dag 1 :

5 stappenmodel, overlevingsstrategieen ontmantelen, Intentie en wet van aantrekking en integratie met ademwerk

Dag 2:

Grenzen en hechting, boosheid wrok uiten en integratie met ademwerk

Dag 3:

Rouw, wat is rouw en hoe verwerk je rouw, meditatie met klei en integratie met ademwerk

Dag 4:

Parentificatie/schaamte en schuld hoe doorbreek je het? Welk geparentificeerd kind ben ik en hoe laat ik haar los, integratie met ademwerk

Dag 5:

Vergeving naar jezelf en naar anderen, wat is vergeving en wat is het niet, integratie met ademwerk

Dag 6:

7 stappen van manifestatie naar een gezonde relatie,  wet van aantrekking

Remember your future, integratie met ademwerk


Wanneer

Adem winter retreat in 2 weekenden van 3 dagen

Weekend 1: 1,2,3 April 2022

Weekend 2: 15,16,17 April 2022

Waar

 Counselling Center Changes

Den Ilp 99
1127 PJ Den Ilp
Noord Holland

Kosten

1

weekend inclusief lunch: €750,-.

Beide weekenden: € 1500,-

Inclusief heerlijke, vegetarische lunches

Mocht het heen en weer pendelen je net te ver worden zijn er genoeg leuke B&B’s in Den Ilp te vinden. Wij hebben alvast een leuke selectie voor je gemaakt met een paar B&B’s die goed bereikbaar zijn vanuit de praktijk en andersom. 

– Theus bij lott, een bed and breakfast aan de overkant van onze praktijk

– Droomhuisje, een bed and breakfast gelegen naast onze praktijk

– Het zwanennest, deze bed and breakfast ligt op 4 minuten loopafstand van de praktijk

– Villa waterland, deze bed and breakfast ligt op 15 minuten loopafstand en is ook bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer

– Flora’s Bed&Breakfast, deze bed and breakfast ligt op 28 minuten loopafstand, is met 4 minuten in de auto te bereiken of 10 minuten in het openbaar vervoer

Let op, deze selectie aan B&B’s is niet bij de retreat inbegrepen en zal zelf geboekt moeten worden

Doe je mee?

Let op: het aantal; plaatsen is beperkt. Acceptatie op basis van volgorde inschrijving

X