Voel je in al je cellen van je lijf dat het roer om moet en dat het tijd is om voor jezelf te kiezen?

Ben je op zoek naar gezonde relaties die vreugde en liefde brengen? Met iedereen in je omgeving, maar óók met jezelf? Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken en ben je best een beetje bang voor het onbekende? Dan is deze ééndaagse, bijna gratis workshop je beste start naar de meest liefdevolle versie van jezelf!

15 fasen van herstel van relatieverslaving en codependentie
Je weet wat je wilt: Gelukkig zijn, je eigen keuzes durven maken en die naleven. Maar wat je niet weet, is hoe je dat voor elkaar krijgt. Je weet niet wat je te wachten staat als je écht voor jezelf kiest. Je vindt die verandering best eng… Maar wat je ook weet, (diep van binnen): Zo kan het niet langer. Als je gelukkig wilt zijn, moet er iets veranderen en moet je een stap zetten. Want er verandert niets als er niets verandert.

Herken je dit? Dan is deze workshop de oplossing voor jou!

Tijdens deze eendaagse (bijna gratis) workshop, maak je kennis met de 15 fasen waar je door heen gaat bij herstel en heling van relatieverslaving en codependentie. Dit stappenplan brengt je van wanhoop naar hoop, naar vertrouwen en uiteindelijk van ongezonde relaties naar gezonde relaties. Zowel met jezelf als met anderen.

Claudia Krumme“Waarom ik je kan helpen…”

In 1999 ging bij mij het roer rigoureus om. Ik stopte met alcohol en party drugs, maar kwam als snel terecht in dwangmatig overeten. Ik kwam erachter dat wanneer ik met het ene middel of gedrag stopte, de behoefte aan een ander middel of gedrag naar de oppervlakte kwam. Wanneer ik regelmatig sex had verdween het dwangmatig eten weer als sneeuw voor de zon. Uiteindelijk gebruikte ik geen middelen meer, at geen suiker meer en stopte met relaties die meer pijn en verdriet gaven. Zodoende kwam ik steeds dichterbij de kern, de bron, de onderliggende pijn van al mijn onvervulde behoeften uit mijn leven, die de aandrijver waren van al mijn verslavingen. Ik kwam in een 12 stappenprogramma terecht, volgde 100.000 verschillende therapieën, meditatie cursussen, opleidingen tot professioneel verslavingscounselor, ademtherapie, innerlijk kind werk, tantra en nog heel veel meer. Uiteindelijk vond ik mijn weg en ontwikkelde ik verschillende trajecten gebaseerd op de 10 fasen. Een fasenplan dat je door alle stappen van heling en herstel heen helpt. Zodat je precies weet waar je staat, waar je heen wilt en vooral ook hoe je daar moet komen. Ik hoor vaak dat iemand geholpen wil worden maar niet weet waar te beginnen. Ze proberen in hun eentje het wiel uit te vinden. Hoe slim en sterk je ook bent: je bent een mens en we hebben allemaal blinde vlekken en dus hulp nodig.

Herkenbaar?

Zelf heb ik het heel lang in mijn eentje geprobeerd om los te komen van relaties die niet vervullend waren maar ik ben erachter gekomen dat verslaving over isolatie gaat en het alleen willen doen. Herstel en heling gaan over verbinding en het samen doen. Wat een bevrijding!

De 15 fasen-aanpak heeft mij gebracht waar ik vandaag de dag ben. Heel blij met mijn authentieke zelf. Alles mag er zijn. Zowel mijn donkere als mijn lichte kanten. Ik hoef mezelf niet meer anders voor te doen. Geen verslavende relaties meer maar gezonde, open, fijne, maar bovenal veilige relaties.

“Hulp vragen is een kracht en geen zwakte”

Tijdens deze bijna gratis workshop bespreek ik uitgebreid alle 15 fasen, zodat ook jij kunt leren welke stappen jij nog mag gaan zetten. Het is geen standaard praatje, maar een waardevolle workshop die jou dichter bij jouw oplossing zal brengen.

Ik weet waar ik het over heb. Ik heb elke stap, elke fase tot in het diepst van mijn cellen doorleefd.

Nu jij nog! Ik kan je de handvatten aanreiken. Maar jij moet het uiteindelijk gaan doen!

Dus wees daar vast op voorbereid. Ik heb geen quick fix voor je. Je zult er wel iets voor moeten doen. Houd daar rekening mee als je je inschrijft. Ben je bereidwillig, gemotiveerd en heb je een bepaalde mate van zelfreflectie? Dan is deze middag echt iets voor jo

Wat je kunt verwachten tijdens de workshop

Deze workshop zal je zoveel inzichten geven dat je mogelijk nooit meer op dezelfde manier zult kijken. Hiermee bedoel ik eigenlijk dat je na deze workshop jezelf niet meer kan wijsmaken wat nu misschien nog wel lukt. Je ontkenning zal dus worden doorbroken. Ik zal mijn ervaring naar aanleiding van de 15 fasen met je delen zodat jezelf kunt onderzoeken waar in het proces jij je bevindt. Na mijn verhaal kun je alle vragen die je hebt stellen zodat je weet wat je volgende stap zou moeten zijn. Kortom een waardevolle middag die je niet wil missen als relaties die pijn doen jouw probleem zijn.

3 excuses om niet te komen...

1) Wanneer je afscheid wilt nemen van een ongezonde relaties en alleen de schuld bij anderen neer wilt leggen, is deze workshop niets voor jou.

2) Amsterdam is ver weg. Maar voor mijn cliënten die elke maand uit België naar Amsterdam komen, is dat nooit een belemmering geweest. Dus waarom voor jou wel? Daarbij is er nu ook een mogelijkheid om de livestream bij te wonen en hoef je je huis helemaal niet meer uit.

3) Als je het alleen wilt hebben over wat je allemaal is aangedaan door je partner(s) en daar geen verantwoording voor wil nemen dan ben ik hoogstwaarschijnlijk niet de juiste persoon voor je. Ik zal niet aarzelen je liefdevol te confronteren als dat nodig is.

Ik krijg regelmatig de vraag: “Waarom heb ik niet eerder gehoord over de begrippen relatieverslaving en codependentie? Dat had me 20 jaar gescheeld!”
Ik weet het niet. In Nederland praten we graag in termen van diagnoses en stoornissen. Terwijl in Amerika en in de UK deze begrippen heel gebruikelijk zijn. Dus wil je graag een diagnose gesteld krijgen of met een psycholoog praten die je een regulier traject aanbiedt, kom dan niet naar deze workshop. Dat ga je bij mij namelijk niet krijgen. Wel is het uiteraard mogelijk om beide trajecten te combineren. Zo kom je er vanzelf achter welk traject het beste voor jou werkt.

                     Praktische details:

Wanneer is deze Workshop jou op het lijf geschreven
En nu jij nog...

Je kunt kiezen. Je kunt nog meer zelfhulpboeken lezen bijvoorbeeld het boek van leed naar liefde. Je kunt het nóg een keer op eigen kracht proberen. Je kunt niets doen en hopen dat het vanzelf overgaat. Of je doet mee met DE LIVE STREAM en gaat met mij aan de slag. Gestructureerd, helder en liefdevol confronterend.

Het aantal plaatsen is beperkt. Dus reserveer vandaag nog. Wanneer je naar de live workshop komt betaalt je alleen een bijdrage in de kosten (huur, koffie etc).

Kun of wil je niet helemaal naar Amsterdam komen, maar wil je wel meedoen aan deze workshop? Ik bied sinds kort ook de mogelijkheid om de workshop via Zoom livestream bij te wonen.  klik op onderstaande gouden knop.

X