Voorjaarsvakantie 2020 op TENERIFE

Transformatieweek op Tenerife
16 t/m 22 februari 2020

Kom helemaal tot rust en in verbinding met jezelf en het kind in jezelf? Heerlijk alleen, of samen genieten van deze prachtige retraite bij het luxe Mandala de Masca. Dit retraite centrum is speciaal ingericht voor het faciliteren van Yoga en adem weken. Zowel buiten als binnen yogadecks met uitzicht over de vallei.

retraite op Tenrife

Een retraite waar je zowel “hard” kunt werken aan jezelf als de tijd mag nemen om alles los te laten en helemaal in de overgave kan gaan van onbezorgd genieten van al deze luxe en heerlijkheid van dit paradijs op aarde!

Elke dag meditatie, visualisatie, lichaamswerk, delenwerk, innerlijk kindwerk, ontspannen, spelen, genieten en heerlijk eten. Met verdiepingstechnieken uit verschillende stromingen en elke middag een bewust verbonden ademsessie met één van de meest effectieve zelfhelende ademtechniek van dit moment.

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een hemelse omgeving met palmbomen om je heen, het zwembad aan je voeten, de zeelucht in je longen en in de verte geluiden van dolfijnen kom je helemaal in verbinding met jezelf en je (innerlijke) kind.

 

Waar:
Mandala de Masca, Tenerife.

Kosten: 
Tot 1 januari gelden de volgende prijzen met vroegboekkorting van 150 euro.

Volwassene € 1500

Na 1 januari 2020

Volwassene € 1650

Maaltijden:

Standaard serveren wij 3 keer per dag een vegetarisch menu  (ontbijt, lunch en diner) aangevuld met gezonde tussendoortjes, theetjes etc. – zoveel mogelijk uit eigen tuin of van boertjes van het eiland. Zij kunnen je voorzien van al je specifieke dieetwensen. Geef je wensen aan ons door bij aanmelding.

Kom ook met ons mee

Ervaringen van deelnemers

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Trainers:
Claudia Krumme

 Marian Rozendaal en 

Christel Pol

Informatie:
Claudia Krumme: 0031-683202115

Prijzen:
Volwassenen: € 1.650

X