Claudia Krumme

Claudia Krumme

CCC in Magazine Santé

“Ademhalen is het meest natuurlijke dat je kunt doen. Het is heel ‘aards’. Ga maar na: sinds je op de wereld bent, is je adem er altijd, onophoudelijk, op elk moment” – Zo begint het artikel hieronder in Santé.

tom_huijstee1 tom_huijstee2

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

"Doorbreek ongezonde relaties" zomerpakket
Ben je op zoek naar gezonde relaties die vreugde en liefde brengen inplaats van pijn en verdriet? Met je partner, de mensen om je heen maar óók met jezelf? Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Dan is dit zomerpakket echt iets voor jou!

Mijn meest waardevolle lessen van afgelopen jaar voor jou in één handig zomerpakket bij elkaar. ​Let op: superbonus verloopt op 26 augustus 2019.
X