change-4056014_1920
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Ervaar je zelfliefde met Transformational Breath®

Gevoelens zijn een vorm van energie en energie gaat niet verloren, maar energie kan wel van vorm veranderen. Oude gevoelens liggen vaak in een bepaald vorm opgeslagen in je lichaam. Hier belemmeren ze je jezelf ten volle te ervaren als het licht en de liefde die je bent. Via Transformational Breath® kun je deze blokkades transformeren, zodat ze geen fysieke of mentale pijn meer veroorzaken.

Door bewust te ademen realiseer je je dat je ook je leven bewust kunt creëren. Transformational Breath® werkt hierbij op drie niveaus. Op het eerste niveau doorbreek je je beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen.

Op het tweede niveau schoon je alles in je onderbewuste op wat een vrije ademhaling verder in de weg zit. Het gaat om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en herinneringen, die onbewust en op celniveau opgeslagen liggen. Normaal gesproken gebruik je je ademhaling om je emoties te vermijden en te onderdrukken, bijvoorbeeld door je adem in te houden als je iets spannend vindt. Met Transformational Breath® zoek je je onverwerkte emoties bewust op, om zo tot heling te komen.

Je leert dieper te ontspannen en volledig uit te ademen, zodat je adem alle plekken in je lichaam bereikt. Je leert gedachten en gevoelens te helen door ze te transformeren naar het niveau van rust, vrede en liefde. Je ervaart blijvend meer gevoelens van helderheid en lichtheid.

Als je op deze wijze de grootste blokkades hebt opgeruimd, kun je op het derde niveau in aanraking komen met je ware kern van licht en liefde. Je komt via Transformational Breath® steeds dichter bij wie je werkelijk bent en kunt je bewust verbinden met je hogere zelf. 

Na een ademsessie voel je je weer in contact staan met je energie, je blijdschap en je creativiteit. Transformational Breath® biedt ook een nieuw perspectief op je relaties. Je gaat beseffen dat je altijd toegang hebt tot de liefde in jouzelf en dat het dus niet nodig is anderen te manipuleren om jou liefde te geven. De vraag ‘Hoeveel kan ik van jou krijgen?’ transformeert hiermee tot: ‘Hoeveel kan ik mezelf en jou geven?’

Wil jij deze overvloed aan liefde ook ervaren? 

Donderdagavond 25 oktober is er weer een introductieworkshop Transformational Breath. van 19:30 tot 21:30

Zondag 17 November

We houden twee sessies: een van 10 tot 12 uur en een van 13 tot 15 uur. Je kunt meedoen voor slechts 49,95 euro per sessie. De sessie worden begeleid door Mariët Bakker.

Meedoen van 10 tot 12
Meedoen van 13 tot 15
Meedoen met allebei (neem zelf je lunch mee :))

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X