10 video-tips: hoe ga je om met iemand die lijdt aan verslaving?

Laten we er maar niet omheen draaien: een verslaafde in je directe omgeving zorgt voor spanning en onrust in je leven. Maakt niet uit of het een ouder, kind, partner of vriend(in) is. Het maakt zelfs niet uit wat voor verslaving het is. Elke verslaving legt hoe dan ook druk op jouw functioneren. Indien er kinderen in het spel zijn zullen zij ook bewust of onbewust lijden onder deze situatie. Het is voor iedere naaste een pijnlijk proces waarmee je moet leren omgaan! Daarom zet ik in deze videoserie 10 praktische tips voor je op een rijtje. Tips die rechtstreeks uit de dagelijkse praktijk komen en zó praktisch zijn, dat ze morgen al het verschil kunnen maken.

Dit is in grote lijnen wat je mag verwachten....

En nog veel meer handige, nuttige tips waar je meteen wat aan hebt. In totaal 10 video’s die je helpen begrijpen wat er speelt en wat je er aan kunt doen.

Claudia Krumme

Mocht je na de videoserie nog vragen hebben of je wilt jouw ervaring met mij delen doe dit dan gerust. Ik hoor graag van je of deze tips iets voor jou kunnen betekenen.

Realiseer je dat je niet alleen bent en dat ook niet hoeft te zijn. Er zijn duizenden volwassenen en kinderen in Nederland die dagelijks lijden onder de verslaving van een ander.

Liefs,
Claudia

Laat hieronder je naam en je email-adres achter en we sturen je meteen naar de pagina met de eerste video.

X