Bevrijd van een destructieve relatie
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Bevrijd van een destructieve relatie


Ik ben bij Claudia terecht gekomen door een slechte relatie en daardoor drankmisbruik. Door haar aanpak en later het ademhalen kwam ik tot rust en ben ik uit de relatie gestapt. Het kwartje viel door haar verhaal over de rijdende trein.
Regelmatig doe ik nog ademhalingsessies bij haar en zowel Claudia als haar mede coaches en trainers zijn top en geven je een gevoel van veiligheid waarbij je alles met een gerust hart kan toelaten.
Sta nu ook een tijdje droog en dat voelt goed.
Kortom bij Claudia zit je meer dan goed.
Anonieme blije man

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

1 reactie op “Bevrijd van een destructieve relatie”

  1. Hi Claudia wat bij mij steeds gebeurd is dat er nu in de afgelopen 20 jaar 3 relatie vreemd gaan na ruim 3 jaar relatie te hebben gehad.. Begrijp daar niets van. Mijn laatste relatie is nu bijna 2 jaar uit.. En ik vind geen partner waar ik tegenaan loop is dat ik niet de juiste tegenkom.. Etc sta nu 3 maanden op dating site en ze tonen wei g interesse weinig moeite doen v date afspraakje noem het maar op.. Ik begrijp dit gewoon niet.. Waarom kom ik niet de juiste man tegen die is monogaam en serieus is… Fijne avond gr marja van der tien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X