Verbonden ademen
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Hoe ga je in herstel om met onbekende gevoelens als vreugde en geluk?

Deze week een iets andere podcast dan je van me gewend bent maar desalniettemin de moeite waard. Ik ga namelijk in gesprek met Ines uit België die mij een mail stuurde met de volgende vraag:

Kun je iets delen in een podcast rond herstel, wanneer je jezelf lijkt gevonden te hebben of steeds meer tegenkomt…
Ik vind het overweldigend, deze momenten van diep geluk… Ik huil veel omdat het gewoon zo nieuw lijkt …

Toen ik deze prachtige vraag afgelopen week ontving kreeg een plotselinge ingeving. Ik bedacht me hoe leuk het zou zijn als ik hierover met Ines in gesprek zou gaan en jou kon laten mee luisteren. Wanneer ik zo een ingeving krijg ga ik meestal meteen in de actie dus zo gezegd zo gedaan……😘

Meestal gaan de podcasts en artikelen over de pijn en het verdriet die verslavende relaties en codependent strategieën teweeg kunnen brengen in iemands leven. Maar dit keer dus een geheel andere, positieve wending.

Luister naar de podcast en mogelijk inspireert het jou ook om een volgende stap te zetten. Naast de vraag die ik beantwoord spreken Ines en ik over het belang van gezonde grenzen en het verliezen van veerkracht als teken van herstel.

Beluister hier de Podcast

Heb jij ook vraag en zou je hierover graag een keer met mij een podcast over opnemen? Stuur me je vraag dan gerust toe en mogelijk speken we elkaar dan binnenkort in een Zoomsessie.

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X