paul-garcia-gc0BvNeGfuM-unsplash
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Hoe laat ik mijn vermijdende Hechtingsstijl los en word ik verliefd op een beschikbare partner?

Vandaag beantwoord ik de vraag van Geertje:


Bedankt voor je boek en de verschillende podcasts. Ik heb er veel aan gehad. Ik heb geleerd dat mijn gedrag een verslaving is en dat heeft veel inzicht gegeven en het gaf mij ook de kracht om ermee te stoppen. Het is me gelukt om los te komen van verslavende relaties. Daar ben ik heel blij mee. Maar nu is het al een tijdje heel stil in mijn leven. Geen man en ook geen verliefdheid. Ik ben vermijdend gehecht en heb daar nog veel last van. Ik word heel erg benauwd van een vriendelijke en oprecht beschikbare man. Hoe word ik weer verliefd? En vooral hoe word ik verliefd op een beschikbare en oprechte man?

Een prachtige vraag waarover ik graag mijn kennis en ervaring deel.

Beluister hier de podcast 

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. 😘

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X