seminar brochure
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Johnny Depp en Amber Heard toxische relatie, trauma en verslaving

Deze week deel ik door middel van de zondagse podcast wat gedachten met je over de veel bekeken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard.

Heb jij al gekeken?

Mijn vriendin Martina met wie ik op vakantie ben lag iedere dag net als vele anderen te luisteren naar alle live-uitzendingen die je over de hele wereld op de voet kunt volgen. Zij is net als de meeste mensen pro Johnny wat mij nieuwsgierig maakte naar het hele verhaal.

Ik keek mee en werd meegezogen in deze sensationele, tragische film met 2 ervaren acteurs in de hoofdrol.

Wat zijn mijn gedachten? Wat zegt mijn intuïtie op basis van mijn ervaring en kennis op het vlak van toxische relaties, trauma en verslaving?

Luister hier naar deze zondagse podcast

Heb jij een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. 😘

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X