october, 2018

08oct10:0017:00Groepstraject relatieverslaving en codependentie VOL

Event Details

Groepstraject codependentie

 

Counselling Center Changes organiseert groepstrajecten voor mensen die last hebben van relatieverslaving en  codependentie en besloten hebben dat ze zo niet verder willen. Deze problematiek bestaat onder andere uit verlatingsangst, bindingsangst, moeite met een gezond gevoel van eigenwaarde, moeite met het stellen van gezonde grenzen stellen, moeite met voelen, moeite met het opkomen voor je wensen en behoeften, controle, rancune en wrok en moeite met gezonde intimiteit. Tijdens dit groepstraject kun je in een veilige setting ervaringen delen en wordt ieders verdedigingsmechanisme blootgelegd. Hierdoor kun je contact maken met de gevoelens onderliggend aan je problematiek. Het daadwerkelijk doorvoelen van je onderliggende pijn zorgt voor heling en transformatie en daardoor meer vreugde en liefde in je leven. Daarnaast is er ruimte voor psycho-educatie waarin er dieper wordt ingegaan op de thema’s die horen bij relatieverslaving en codependentie.

graHet groepstraject is een 6 maanden traject waarin je 6 keer gedurende een half jaar een hele maandag naar Diemen komt zodat we met elkaar een proces aangaan. De groepen worden door  mij Claudia Krumme geleid.

Het nieuwe groepstraject zal in September  starten op de maandag  van 10:00 tot 17:00. Sommige deelnemers volgen het online programma “Doorbreek je relatieverslaving en codependentie” maar dit is geen voorwaarde voor deelname aan het groepstraject. Wel wordt verwacht dat je gemotiveerd en gecommiteerd bent aan het proces en alle 6 dagen aanwezig bent. Heb je behoefte aan een groep maar twijfel je of je voor deze groep in aanmerking komt neem dan contact met me op of kom naar de live workshop 15 fasen van herstel van relatieverslaving en codependentie. Deze dag is tevens een introductie naar het groepstraject.Indien je niet naar de workshop komt maar wel graag wilt deelnemen vindt er vooraf een kennismaking plaats.  Wanneer je kiest voor dit traject bied ik je 1 gratis individuele sessies van 1,5 uur aan zodat je ook leert hoe je zelfstandig de diepte in kunt gaan. Dit is nodig om het proces dat je straks zonder ons gaat voortzetten te laten slagen.

Heb jij behoefte om samen met anderen te werken aan het doorbreken van jouw relatieverslaving en codependentie patronen? Vind je het fijn om anderen te ondersteunen bij hun proces omdat ook jij veel te bieden heb?

Kosten: 1500 euro of 6 termijnen van 250 euro

Time

(Monday) 10:00 - 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X