Halfjaarprogramma
Relatieverslaving en codependentie

Groepstraject codependentie

Counselling Center Changes organiseert halfjaarprogramma’s combinatietrajecten voor mensen die last hebben van relatieverslaving en  codependentie en besloten hebben dat ze zo niet verder willen. Deze problematiek bestaat onder andere uit verlatingsangst, bindingsangst, moeite met een gezond gevoel van eigenwaarde, moeite met het stellen van gezonde grenzen stellen, moeite met voelen, moeite met het opkomen voor je wensen en behoeften, controle, rancune en wrok en moeite met gezonde intimiteit. Tijdens deze halfjaartraining kun je in een veilige setting ervaringen delen en wordt ieders verdedigingsmechanisme blootgelegd. Hierdoor kun je contact maken met de gevoelens onderliggend aan je problematiek. Het daadwerkelijk doorvoelen van je onderliggende pijn zorgt voor heling en transformatie en daardoor meer vreugde en liefde in je leven. Daarnaast is er ruimte voor psycho-educatie waarin er dieper wordt ingegaan op de thema’s die horen bij relatieverslaving en codependentie

Tijdens het halfjaarprogramma kom je 4 keer gedurende een half jaar een hele dag naar Diemen zodat we met elkaar een proces aangaan. Daarnaast kom je nog 3 keer naar Amsterdam om een individuele sessie te volgen zodat je ook leert hoe je zelfstandig door pijnlijke processen heen kunt werken. Dit is nodig om het proces dat je straks zonder ons gaat voortzetten te laten slagen. Deze sessies kun je overigens ook via Skype of de telefoon volgen. Deze kleine groepen worden door mij Claudia Krumme geleid.

Het nieuwe halfjaarprogramma start op vrijdag 1 maart van 10:00 tot 17:00. Er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar voor dit traject. Overige groepsdagen worden in overleg via datumprikker met elkaar overlegd.

Tijdens het programma volg je tevens het online training “Doorbreek je relatieverslaving en codependentie” Dit is onderdeel van het halfjaarprogrammaen een voorwaarde voor deelname. De ervaring heeft geleerd dat het van absolute meerwaarde is om met de theorie en de opdrachten thuis vast aan de slag te gaan, zodat je tijden de individuele sessies en de groepsdagen echt de diepte in kan en niet teveel tijd kwijtraakt aan theorie. Daarnaast is het de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent om wanneer nodig je destructieve verslavende codependent gedrag zelfstandig te doorbreken. Hiervoor vind je de online training een levenslange gereedschapskist met zelfhelende methoden.

 Er wordt van je verwacht dat je gemotiveerd en gecommiteerd bent aan het proces en alle 4 de dagen inclusief individuele sessies aanwezig bent. Heb je behoefte aan een groep maar twijfel je of je voor deze groep in aanmerking komt neem dan contact met me op of kom naar de live workshop 10 fasen van herstel van relatieverslaving en codependentie. Deze dag is tevens een introductie naar de verschillende programma Indien je niet naar de workshop komt maar wel graag wilt deelnemen vindt er vooraf een kennismaking plaats.   

Heb jij behoefte om samen met anderen maar ook individueel te werken aan het doorbreken van jouw relatieverslaving en codependentie patronen?

Vind je het fijn om te leren van anderen en te ondersteunen bij hun proces omdat ook jij veel te bieden heb? Kies dan voor dit halfjaarprogramma.

Data groepsdagen halfjaartraject: 

Vrijdag 1 maart  van 10:00 tot 17:00 dag 1 (overige data in overleg)

3 individuele sessies van 1,5 uur tussen de groepsdagen door.

24 weekse online training te starten meteen bij inschrijving.

Kosten: 2.522 euro of 6 termijnen van 442 euro