freestocks-9rHgOVRdrDM-unsplash
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Is samensmelten gezond?

Voor mij zit de vakantie er weer op en ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan en mijn missie te leven. Zoveel mogelijk vrouwen en mannen ondersteunen bij het doorbreken van ongezonde relatie dynamieken. Dat vind ik namelijk het aller dankbaarste werk om te doen.

Deze week behandel ik de vraag van Niels d.m.v. een podcast:

Is samensmelten gezond? Weet jij het?

Beluister hier de podcast

Heb je het gevoel een reactie te willen geven? Doe dat dan vooral. Dit kun je doen op Soundcloud waar je de podcast op kunt beluisteren.

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. 😘

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Ga met het zomerpakket aan de slag waar nu de aanbieding nog van geldt

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X