Schermafbeelding 2021-08-23 090739
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Moet een relatie eerst goed worden afgesloten voordat je los kan laten en verder kan?

De vraag van deze week is van Marja: hoe kan ik als “closure willend persoon” nou eindelijk eens goed afsluiten voor mezelf zodat de drang stopt nog langer in te gaan op zijn appcontact?

Herken jij iets in de vraag van Marja?

Heb jij ook het verlangen om een relatie eerst goed af te sluiten voordat je verder met je leven kunt?

Dit is een verlangen wat vaak voorkomt bij vrouwen en mannen die lijden aan codependent gedrag en niet blij zijn met een relatiebreuk. In de podcast van vandaag vertel ik je meer over de onderliggende motieven van dit verlangen maar ook hoe je het verlangen naar een closure kunt loslaten.

Beluister hier de podcast

Heb je het gevoel een reactie te willen geven? Doe dat dan vooral. Dit kun je doen op Soundcloud waar je de podcast kunt beluisteren.

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. 😘

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Ga met het zomerpakket aan de slag waar nu de aanbieding nog van geldt

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X