relatieverslaving
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Maak jij al gebruik van de kracht van gebed en intentie?

Vorige week schreef ik een gebed wat ik op dit moment gebruik tijdens mijn ochtendritueel en deelde het op social media. Daarop kwamen zoveel positieve reacties dat ik het gebed en de reis hier naar toe ook graag met jou wil delen.

Misschien heb je niets met gebed omdat het gerelateerd is aan geloof en religie maar ben je toch nieuwsgierig naar wat het voor mij en velen anderen betekent. In onderstaande podcast vertel ik je wat meer over mijn persoonlijke reis van herstel en heling van (relatie) verslaving, de kracht van gebed, meditatie, visualisatie en intentie. Ik hoop hiermee te bereiken dat ik jou kan inspireren gebed en intentie in te zetten in jouw leven.

Beluister hier de podcast: de kracht van gebed bij herstel en heling van (relatie)verslaving en codependentie

Hieronder een kort geschreven samenvatting van de podcast.

In de 12 stappen zelfhulpgroepen waar ik jarenlang naar toe ben gegaan heb ik ooit kennis gemaakt met de kracht van gebed. In eerste instantie voelde ik veel weerstand bij het bidden omdat ik van huis uit heb meegekregen dat geloof voor de zwakkeren onder ons is. Omdat ik open stond voor verandering en op zoek was naar een fijne gemoedstoestand volgde ik de suggestie op. Er werd gezegd:
 
“FAKE IT TILL YOU MAKE IT”
 
Zo gezegd zo gedaan en wonder boven wonder merkte ik dat mijn dag anders verliep wanneer ik s’ochtends om hulp vroeg en mij afstemde op mijn innerlijke verlangens. Nu jaren later na veel gewerkt te hebben met de kracht van intentie en de wet van aantrekking zie ik een mooi verband tussen gebed en de kracht van intentie en maak nog steeds graag gebruik van dit krachtige tool.

Wil jij ook gebruik maken van de kracht van gebed of intentie om je dag liefdevol te starten maar weet je niet hoe? Spreek de onderstaande tekst dan eens hardop uit. 🙏♥🌸.

Ik……….spreek hier je naam uit……. ben in overeenstemming met mijn ware zelf en roep alles aan wat ik ben. Ik spreek nu de intentie uit mij te herinneren aan de hoogste bron van liefde die ik in mij draag. Hoogste bron van liefde werk met mij samen op elk niveau, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Help mij om de invloed van angst en andere oude wonden en patronen die mij blokkeren te zijn wie ik ben te transformeren en los te laten. Ieder bewustzijn van liefde en licht vraag ik om mij vandaag te ondersteunen. Dank je wel.

Experimenteer ermee. Verander de woorden, vul ze aan of schrijf je eigen gebed.

Liefs,

Claudia Krumme

Relatieverslaving en codependentie expert

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

2 reacties op “Maak jij al gebruik van de kracht van gebed en intentie?”

  1. Heel fijn dat ik plotseling op jouw site kwam.Dit is net wat ik zocht,heb dit momenteel heel hard nodig.Ben een christin,maar momenteel mis ik vele handvaten.Dit spreekt mij heel erg aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X