relatieverslaving
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Moet ik door met deze date ook als ik geen high of kriebels voel?

Morgen start er weer een nieuwe challenge van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. 4 dagen lang, 4 webinars, 4 opdrachten en 4 meditaties. Heb jij je al ingeschreven [FIRST NAME GOES HERE]?

Wanneer je er om 10:00 in de ochtend niet bij kunt zijn kun je de opname s’avonds terugkijken. Ook wanneer je de challenge eerder gevolgd heb is het waardevol. Je zult uiteraard dingen horen die je eerder gehoord heb maar ook zeker nieuwe dingen. Nieuwe dingen omdat ik nieuwe inhoud deel maar ook nieuwe dingen omdat jij weer een stukje verder bent op je pad van herstel en de inhoud dus weer anders bij je binnenkomt.

Maar …..voordat we gaan starten met deze mooie week deel ik vandaag eerst nog een podcast met je. Deze week beantwoord ik de vraag van een deelnemer uit de beslotengroep. De vraag is als volgt:

In de vorige challenge heb ik van Claudia geleerd over de “high” van verliefd zijn en hoe die lager zal zijn in een gezonde situatie dan dat je last hebt van verlatingsangst. Ik heb daar veel van geleerd en nu ik weer ben gaan daten heb ik ook het idee dat ik inderdaad ander type mannen aantrek.

Nu date ik een paar weken met een man, lijkt niet mijn type, maar het is best leuk. Geen high, geen grote kriebels, mijn gevoelens zijn wat saai/vlak….geen verliefdheid.
Hoe weet ik nou of dit dan niet de man voor mij gaat zijn of dat dit juist beter is dan wat ik gewend ben te voelen? Zoek ik nu de high die ik juist niet moet willen?
De klik is leuk maar hoe weet je of het genoeg is? Ik zie ook al dingen die ik niet zo leuk aan hem vindt. Schiet ik nu door in bindingsangst en probeer ik het op afstand te houden?

Mijn antwoord vind je in de podcast door op deze link te klikken.

Liefs,

Claudia Krumme

Relatieverslaving en codependentie expert

Voel je al langer dat je aan de slag wilt met het doorbreken van je ongezonde relatiepatronen maar weet je niet hoe? Bekijk dan de volgende mogelijkheden en zet een eerste stap.

De eerste stap die je kunt zetten:

Het boek van leed naar liefde

Ga je liever fysiek aan de slag d.m.v. bewust verbonden ademwerk? Schrijf je dan in voor de wekelijkse ademsessie. Iedere donderdagavond van 19:30 tot 21:30 en iedere vrijdag van 10:00 tot 11:30. Kosten online verbonden ademsessie via Zoom, 24,95 euro.

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X