Knipperlichtrelaties
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Wat is valse hoop en hoe doorbreek je het?

Vandaag beantwoord ik de vraag van een anoniempje:

Een specifieke vraag aan Claudia Krumme. Ik beluister haar podcasts over relatieverslaving en codependency. Besteedt zij/ jij wel eens aandacht aan het vallen en vasthouden, fantaseren over onbereikbare personen? Met als wens een liefdesrelatie? Gek genoeg zit er de behoefte verbinding onder.

Een prachtige vraag die ik graag wat breder beantwoord en graag mijn kennis en ervaring over deel.

Beluister hier de podcast over valse hoop en onbereikbare of destructieve, verslavende relaties

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. 😘

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Ga met het zomerpakket aan de slag waar nu de aanbieding nog van geldt

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Claudia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X