Controle gedrag, social media en verslavende relaties
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Hoe ga ik om met social media in relatie tot mijn (ex) partner?

Vandaag beantwoord ik de vraag van Sandra:


Hoe ga ik best om met mijn controle gedrag en heb je tips hoe je best omgaat met social media en relatieverslaving/codependency?

Een prachtige vraag waarover ik graag mijn kennis en ervaring deel.

Beluister hier de podcast over social media en verslavende relaties

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. 😘

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Stap 1) Lees het boek van leed naar liefde

Heb je alle boeken over deze thematiek inmiddels al gelezen? Maak dan een volgende stap.

Kies voor 1 van onze jaartrainingen bij Counselling Center Changes

Of

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Geen idee wat het beste bi je past? Vraag dan een gratis sparringsessie aan. We denken en voelen graag met je mee wat in jouw situatie het meest passend is.

Claudia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X