geluk
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Vreugde en liefde vind je onder leegte en eenzaamheid

Deze week deel ik in mijn zondagse podcast hoe ik erachter ben gekomen dat onder mijn gevoelens van leegte, somberheid en eenzaamheid, vreugde en liefde ligt. Ik vertel je ook hoe je steeds sneller door deze moeilijke gevoelens heen kunt zakken en weer in verbinding komt met wie je daadwerkelijk bent, je ware zelf.

Vind je dit interessant?

Beluister hier dan de zondagse podcast

In de auto, tijdens het koken, wanneer je met de hond wandelt of gewoon wanneer het jou uitkomt.

Voel je na het luisteren van de podcast de behoefte om zelf aan de slag te gaan met jouw specifieke gedragingen en patronen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Heb jij een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. 😘

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Claudia

2 gedachten over “Vreugde en liefde vind je onder leegte en eenzaamheid”

    1. Hai Patty, Innerlijke leegte staat voor een gemis.Het is aan jou om te onderzoeken wat dit gemis is. Is het een tekort aan levenslust, oude pijn, gebrek aan zingeving in je leven noem maar op. Wanneer je weet wat je mist kun je hier d.m.v. verschillende therapieën mee aan de slag. Zelf ben ik enthousiast over verbonden ademwerk om weer opnieuw te verbinden met de vreugde en de liefde die ik ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X