traumabinding
Claudia Krumme

Claudia Krumme

Hoe herken je of iemand emotioneel beschikbaar is of niet?

Langzaam aan is de rust na de challenge hectiek weer teruggekeerd. Dus…. deze week weer tijd voor een nieuwe podcast waarin ik een vraag beantwoord.

De volgende vraag heb ik de afgelopen weken meerdere malen zien langskomen dus behandel ik graag: Hoe weet ik of ik of mijn partner wel of niet emotioneel beschikbaar is? Zijn we emotioneel niet beschikbaar omdat we verlatingsangst / bindingsangst hebben?

Ben jij benieuwd naar het antwoord?

Voel je al langer dat je aan de slag wilt met het doorbreken van je ongezonde relatiepatronen maar weet je niet hoe? Bekijk dan de volgende mogelijkheden en zet een eerste stap.

Het boek van leed naar liefde als eerste stap naar meer inzicht

Heb je de eerste stap al gezet doordat je aanwezig was bij de challenge, een eerder webinar of workshop heb gevolgd. Of ben je na het lezen van mijn boek geïnteresseerd geraakt om je nog meer in de materie te verdiepen? Niet alleen op cognitief niveau maar wil je ook echt aan de slag met het ontmantelen van je overlevingsstrategieën? Voelen wat je zoveel jaren, bewust en onbewust geprobeerd hebt te onderdrukken en te vermijden? Dan is één van de offline/online trajecten die ik aanbied mogelijk de beste optie voor jou.

MAAR… Het kan zijn dat de investering van deze trajecten te hoog voor je is. Dat snap ik heel goed. Daarom heb ik nagedacht over een alternatief wat mogelijk beter bij je aansluit. Er is namelijk ook een 14 weekse training “Doorbreek je codependentie” , inclusief geheime community waar je ook levenslange toegang toe kunt krijgen.

Deze training is voor jou wanneer je aan de slag wilt met het ontmantelen van je overlevings strategieën maar ook wanneer je de primaire en secundaire codependentie symptomen wilt loslaten en innerlijk wilt groeien. Het kan ook zijn dat je voor deze training kies omdat relatieverslaving geen thema is in je leven maar codependentie wel. Weet je het nog wat codependentie betekent?

Codependentie is een trance, een automatisch piloot gedrag waarin je de wensen en behoeften belangrijker maakt dan die van een ander.

Er zijn dus mensen die lijden aan codependentie alleen en niet aan relatieverslaving. Andersom is helaas niet mogelijk. Iedereen die lijst aan relatieverslaving lijdt ook aan de onderliggende codependentie symptomen. Uiteraard verschilt bij iedereen de vorm en de gradatie.

Omdat de training “doorbreek je codependentie” een kortere training is, 14 weken i.p.v. 24 weken kun je hieraan meedoen voor een lagere investering die mogelijk wel haalbaar voor je is.

of

Het is en blijft mijn missie om herstel en heling voor iedereen mogelijk te maken.

Claudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia-avatar

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze is succesvol hersteld van verslavingen en helpt vrouwen met vergelijkbare problemen hun leven weer op orde te krijgen. Ze is geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen?! En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?! 

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat? Wil je niets meer missen?

Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Dat houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting…

Verder op mijn weblog...

X